СУБАЛІН-ФОРТЕ капсули блістер №10
спори і живі мікробні клітини Bacillus subtilis- не менше 2-Ю9 КУО;
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, кросповідон, кремнію діоксид, натрію цитрат, магнію стеарат, цукор кристалічний (сахароза).
Живі бактерії Bacillus subtilis мають високу антагоністичну активність відносно патогенних та умовнопатогенних мікроорганізмів (стафілококів, ентеробактерій, дріжджоподібних грибів роду Candida), сприяють нормалізації якісного й кількісного складу кишкової мікрофлори (біфідобактерій, лактобацил, кишкової палички), а також характеризуються антивірусною активністю внаслідок синтезу а-2 інтерферону.
«Субалін-Форте» сприяє нормалізації мікрофлори кишечника, зниженню рівня ендогенно'! інтоксикації, запобігає дисбіозу та корегує його, підвищує опірність організму до вірусних інфекцій.
За рахунок стійкості до кислого середовища шлунка спори в незмінному вигляді проникають у кишечник, де перетворюються на вегетативні клітини.
«Субалін-Форте» стійкий до дії протимікробних препаратів, що робить можливим його прийом з першого дня антибіотикотерапії.
«Субалін-Форте» рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування, що є джерелом активної культури Bacillus subtilis для дорослих і дітей від 12 років з метою нормалізації мікрофлори кишечника та поліпшення його функціонального стану в ситуаціях, пов'язаних із підвищенням ризику кишкових порушень, у тому числі при зміні раціону харчування, переїзді, подорожах; покращення травлення; підвищення імунітету й загальної опірності організму до інфекцій дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту; запобігання дисбіозу та антибіотик-асоційованої діареї під час прийому антибіотиків.
2 роки.
Зберігати в оригінальній упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці за температури не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Капсули кишковорозчинні. По 10 капсул у блістері. По 1 блістеру в упаковці.