Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ферровью (Ferroview) (455729) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Діагнози
Ферровью (Ferroview)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник

Ферровью інструкція із застосування

Характеристика

Ферровью — це дієтична добавка, розроблена на основі патентованої технології Lipofer®, завдяки якій ліпосомальне залізо всмоктується безпосередньо з кишечнику, не подразнюючи шлунок. Ліпосоми формують оболонку заліза та захищають його від дії кислот та ферментів у шлунку та кишечнику. Технологія Lipofer® допомагає уникнути побічних ефектів, поширених при засвоєнні заліза, у тому числі у вагітних: фарбування слизової оболонки і емалі зубів, печії, подразнення кишечнику, запору. Це зумовлено тим, що залізо в Ферровью укладене в спеціальну капсулу і не контактує зі слизовою оболонкою шлунка та кишечнику.
Біодоступність ліпосомального заліза, що входить до складу Ферровью, у 3,5 рази вища, ніж у пірофосфату заліза, і у 2,7 рази вища, ніж у сульфату заліза.
Абсорбція заліза в ліпосомальній формі майже у 5 разів вища, ніж у традиційних форм заліза.
Щоденний прийом вагітними всередину препаратів заліза в дозі 30–60 мг і фолієвої кислоти — 400 мкг сприяє зниженню ймовірності виникнення анемії, післяпологового сепсису, передчасних пологів і народження дітей з малою масою тіла.

Рекомендації з вживання

рекомендовано вживати як додаткове джерело заліза для осіб з анемією та підвищеною потребою в залізі: дітям, підліткам, вегетаріанцям, веганам, вагітним, особам, що активно займаються спортом.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза: дорослим по 1 капсулі на добу під час їжі, краще зі сніданком, запиваючи будь–якою рідиною. За рекомендацією лікаря можна вживати дітям з 12 років по 1 капсулі на добу.

Особливості застосування

вживання дієтичної добавки протипоказано при індивідуальній чутливості до її компонентів, у дитячому віці до 12 років. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Вагітні або жінки, які планують вагітність, або ті, що годують грудьми, повинні проконсультуватися з лікарем перед застосуванням.
Добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування!
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Не рекомендується використовувати з іншими препаратами, що містять залізо.
Якщо ви вживаєте інші мінерали, такі як цинк, магній, кальцій або мідь, переконайтеся, що ви не вживаєте їх одночасно із залізом — вони перешкоджають найкращому засвоєнню заліза. Наприклад, коли використовують кілька продуктів: магній вживають вранці, а залізо — вдень або навпаки.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, при температурі не вище 25 °С.