Шипшини сироп (Rose hips syrup)
Фітосироп «Шипшина»: рекомендовано як додаткове джерело природного вітаміну С. Застосовують для профілактики гіпо- та авітамінозів С і Р, як загальнозміцнюючий засіб (при гострих і хронічних інфекціях, дистрофії, фізичних навантаженнях та ін.).
Фітосироп «Шипшина»: плоди шипшини, допоміжні компоненти.
Шипшина є потужним засобом, що стимулює зміцнення імунітету. Застосування шипшини сприяє зміцненню стінок судин, нормалізації артеріального тиску, збагаченню організму вітаміном С.
Дорослим по 1–3 чайних (або мірних) ложки за 30 хвилин до вживання їжі, дітям з 7 років — по 1 чайній ложці два рази на день за 30 хвилин до прийому їжі. Курс — 25 днів.
Діти до 7 років, вагітні жінки, індивідуальна чутливість до окремих компонентів, період лактації.
Флакон 200 мл.
18 місяців.