Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ФЛЕКСТРА АДВАНС (FLEXTRA ADVANCE) (363189) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ФЛЕКСТРА АДВАНС (FLEXTRA ADVANCE)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.

ФЛЕКСТРА АДВАНС інструкція із застосування

Характеристика

колаген I типу становить основну частину сухожиль та зв’язок, забезпечує їхню міцність і механічну витривалість. При пошкодженні та дегенеративних процесах у сухожиллях і зв’язках відбувається руйнування колагену I типу, що призводить до порушення гнучкості та рухливості кістково-суглобового апарату. Відновлення рівня колагену I типу сприяє його синтезу клітинами сполучної тканини, структурному відновленню сухожиль та зв’язок, поліпшенню їх функції та поверненню до діяльності.
Мукополісахариди — глікозаміноглікани, які є важливим компонентом позаклітинного матриксу сухожиль та зв’язок, підтримують їхню структурну цілісність, забезпечують склеювання фібрил колагену I типу, що дає змогу підвищити їхню стійкість до розтягування та згинання. Мукополісахариди сприяють підвищенню синтезу колагенового та неколагенового білків у клітинах зв’язок, входять до складу міжклітинної речовини сполучної тканини суглобів та допомагають виконувати опорно-рухові функції.
Марганець бере участь у формуванні сухожиль та зв’язок, синтезі хряща та підтримці структури кісток. Марганець сприяє засвоєнню організмом кальцію та вітаміну С, що покращує стан кістково-суглобового апарату.

Рекомендації з вживання

вживається як дієтична добавка для дітей віком старше 16 років та дорослих з метою поліпшення функціонального стану сухожиль та зв’язок кістково-суглобового апарату.
Завдяки своєму складу ФЛЕКСТРА® рекомендується для осіб, які ведуть активний спосіб життя, професійно займаються спортом, та осіб, робота у яких пов’язана з надмірними навантаженнями на кістково-суглобовий апарат, що супроводжується болем та запаленням у сухожиллях.
Складові компоненти ФЛЕКСТРА® сприяють відновленню структури та нормалізації функціонування кістково-суглобового апарату. Колаген I типу, що входить до складу ФЛЕКСТРА®, сприяє підтримці сили тяги та еластичності сухожиль, вітамін С забезпечує підвищення синтезу власного колагену. Мукополісахариди сприяють нормалізації структури фібрил сухожиль і зв’язок та збереженню їхньої міцності. Сульфат марганцю — ключовий мікроелемент синтезу сполучної тканини, що сприяє швидкому відновленню структури сухожиль та суглобів.
При дегенеративних змінах у сухожиллях ФЛЕКСТРА® сприяє сповільненню руйнування основних структурних елементів та зменшенню вираженості запалення.
Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря. Якщо лікар не призначив інакше, слід дотримуватися таких рекомендацій.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза: вживати по 1 капсулі 2 рази на добу. Не перевищувати рекомендовану дозу.

Особливості застосування

застереження при вживанні: індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. При виникненні будь-яких алергічних реакцій слід негайно звернутися до лікаря.
Перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному вживанні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Період вагітності та годування грудьми. Не вживати жінкам під час вагітності та годування грудьми.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі до 30 °С у сухому та недоступному для дітей місці.