Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

МУЛЬТІМАКС® ІМУНІТЕТ (MULTIMAX® IMMUNITET) (362806) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
МУЛЬТІМАКС<sup>&reg;</sup> ІМУНІТЕТ (MULTIMAX<sup>&reg;</sup> IMMUNITET)
Форма випуску
Пастилки жувальні
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Юніфарм

МУЛЬТІМАКС ІМУНІТЕТ інструкція із застосування

Характеристика

жувальні пастилки, що сприяють нормалізації функцій імунної системи.

Рекомендації з вживання

дієтична добавка до раціону харчування — додаткове джерело вітамінів, рутину та цинку; сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету та захисних сил організму в сезон застуд, нормалізації функціонування кістково-м’язової та серцево-судинної систем дитини, зміцненню стінок судин та капілярів (зокрема при кровотечах з носа); рутин, який входить до складу добавки, покращує засвоєння вітаміну С.
Кількість (порція) дієтичної добавки, рекомендована для щоденного споживання: дітям від 3 років по 1 жувальній пастилці 1 раз на добу після їди. Перед використанням слід проконсультуватися з лікарем.
Тривалість курсу споживання: 30 днів. Курс можна повторити за рекомендацією лікаря.
Застереження щодо споживання: діти віком до 3 років; не рекомендується дітям при індивідуальній непереносимості компонентів дієтичної добавки, виникненні алергічних реакцій, гіпервітамінозі D, а також при станах, що супроводжуються підвищенням рівня кальцію в крові та сечі.
Споживачам з цукровим діабетом слід враховувати, що пастилки містять цукор і сироп глюкози.
Не перевищувати рекомендовану порцію для щоденного споживання.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

зберігати в первинній упаковці виробника при температурі від +8 °C до +25 °C при відносній вологості до 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Термін придатності: 2 роки з дати виробництва.
Виробник: «Мастер Фарм С.А.», 91–203 Лодзь, вул. Версальська, 8, Польща/Master Pharm S.A., 91–203 Lodz, Wersalska 8 str, Poland для Юніфарм Лабораторіз Лімітед (Unipharm Laboratories Limited). Юридична адреса: 38/39 Фіцвільям Сквер Вест, Дублін 2, DO2 NX53, Ірландія (38/39 Fitzwilliam Square West, Dublin 2, DO2 NX53, Ireland). Телефон в Україні: +38 (044) 594-70-00, www.unipharm.ua