Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Цинкоферол®-4000 (Zincoferol®-4000) (526694) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Цинкоферол<sup>&reg;</sup>-4000 (Zincoferol<sup>&reg;</sup>-4000)
Форма випуску
Капсули
Дозування
550 мг
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник

Цинкоферол -4000 інструкція із застосування

Характеристика

Цинкоферол®-4000 містить збалансовану комбінацію натуральних вітамінів та мінералів для повноцінної та фізіологічної роботи імунної системи без її надмірного перевантаження та стимуляції. Цинкоферол®-4000 рекомендований до вживання для зниження ризику виникнення респіраторних захворювань під час піків сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та прискоренню одужання.
Цинкоферол®-4000:
— сприяє покращенню захисних сил організму та зміцненню імунітету;
— підтримує функції ендокринної, репродуктивної, опорно-рухової систем;
— має антиоксидантні та загальнозміцнювальні властивості.
Сік ацероли висушений одержують із плодів ацероли (Malpighia emarginata), яка відома як барбадоська вишня, є одним із найбагатших природних джерел аскорбінової кислоти у світі. Плоди ацероли містять вітаміну С в 50–100 разів більше, ніж апельсини чи лимони. Доведено, що вітамін С ацероли засвоюється людиною краще, ніж синтетична аскорбінова кислота. Плоди ацероли також містять багато фітонутрієнтів, таких як фенольні сполуки, каротиноїди, антоціани та флавоноїди, що мають виражені антиоксидантні властивості і є синергістами аскорбінової кислоти.
Вітамін С (vitamine C) (у формі L-аскорбінової кислоти), який міститься у висушеному соку плодів ацероли, належить до групи водорозчинних вітамінів. Оскільки вітамін С не синтезується самостійно, дуже важливо забезпечити його постійне надходження до організму. Рівень вітаміну С у крові є маркером здоров’я. Аскорбінова кислота бере участь в окисно-відновних реакціях, регуляції вуглеводного та білкового обмінів і синтезі багатьох гормонів. Вітамін С підвищує неспецифічну резистентність організму і нормалізує роботу імунної системи, захищає від вірусних і бактеріальних інфекцій: стимулює утворення імунних клітин, інтерферону і антитіл. Застосування аскорбінової кислоти скорочує тривалість перебігу гострих респіраторних та вірусних інфекцій.
Вітамін D3 (vitamine D3) (холекальциферол) є одним з ключових вітамінів, який бере участь у функціонуванні імунної системи, впливаючи на синтез лімфокінів, — речовин, що продукуються лімфоцитами, забезпечуючи тим самим перебіг реакцій імунітету. Вітамін D3 бере участь в інших процесах обміну речовин в організмі, а також виконує в організмі людини різноманітні функції: сприяє підтриманню кісток у нормальному стані, нормальній роботі м’язів, нормальному всмоктуванню/засвоєнню кальцію та фосфору, нормалізації рівня кальцію в крові, підтриманню зубів у нормальному стані, бере участь у поділі клітин, допомагає знизити ризик падінь, пов’язаних з постуральною нестійкістю та м’язовою слабкістю. Падіння — фактор ризику виникнення переломів кісток серед чоловіків і жінок віком 60 років і старше.
Цинку гліцинат — джерело цинку (zinc), який є одним із найважливіших мікроелементів, входить до складу багатьох ферментних систем, що регулюють основні процеси обміну речовин — вуглеводний та білковий. Цинк сприяє росту та розвитку клітин, правильному функціонуванню імунної системи та забезпеченню імунологічної відповіді, присмерковому зору, смаковим відчуттям та сприйняттю запаху. Впливає на збереження нормального рівня вітаміну А в крові, подовжує час дії інсуліну та полегшує його накопичення. Цинк сприяє поліпшенню репродуктивної функції у чоловіків, необхідний для утворення нормальних сперматозоїдів. Цинк необхідний для нормальної функції шкіри, бере участь у процесах регенерації шкіри, секреції сальних залоз, росту нігтів та волосся.

Рекомендації з вживання

за рекомендацією лікаря як дієтична добавка до раціону харчування — додаткове джерело натуральних вітамінів: С, D3 та цинку при їх дефіциті та з метою нормалізації функціонального стану імунної системи, в тому числі при застуді та інфекційних захворюваннях.
Спосіб використання та рекомендована кількість для щоденного споживання: дорослим з нормальною масою тіла та особам похилого віку — по 1 капсулі на добу з метою попередження виникнення респіраторних інфекцій; дорослим з ожирінням та особам похилого віку з ожирінням — по 2 капсули на добу для пришвидшення одужання та попередження розвитку ускладнень під час сезонних інфекцій. Цинкоферол®-4000 слід вживати під час їди; запивати достатньою кількістю питної води.
Рекомендований курс вживання: 1–3 міс. При необхідності курс вживання можна повторити за рекомендацією лікаря. Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.
Не є лікарським засобом.

Протипоказання

індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, період вагітності та годування грудьми, тяжкі захворювання нирок, гіпермагнезіємія, гіперкальціурія, тромбоз та гіпервітаміноз D. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці при температурі 4–25 °С.