Пробіз® Імуно (Probeez® Immuno)
Склад: 1 таблетка шипуча масою 4,5 г містить:
спори Bacillus coagulans Unique IS-2 (2,00 · 109 КУО (CFO)); кислота лимонна, безводна; натрію бікарбонат — 1,15 g (г) в перерахунку на натрій, 15,7%*; калію бікарбонат — 0,46 g (г) в перерахунку на калій, 9%*; шпинат — 126 mg (мг); вітамін С — 40 mg (мг), 50%*; алое вера — 43 mg (мг); базилік — 29 mg (мг); паростки пшениці — 29 mg (мг); хлорела — 19 mg (мг); лемонграс — 19 mg (мг); м’ята — 15 mg (мг); моринга — 15 mg (мг); цинк — 10 mg (мг), 100%*; спіруліна — 9 mg (мг); вітамін Е — 7,5 mg (мг)/11 IU (МО), 62,5%*; вітамін В5 — 5 mg (мг), 83%*; вітамін В6 — 2 mg (мг), 142%*; вітамін А — 600 μg (мкг), 75%*; вітамін D3 — 10 μg (мкг)/400 IU (МО), 200%*; вітамін В12 — 1,0 μg (мкг), 40%*;
допоміжні компоненти: натуральний ароматизатор лимону, маніт, сукралоза, натуральний ароматизатор апельсину, магнію стеарат, кроскармелоза, кремнію діоксид.
*Відсоток від добової референсної величини споживання вітамінів та мінеральних речовин (для осіб віком старше 18 років).
Bacillus coagulans використовують у разі необхідності продукування молочної кислоти, яка знижує pH в товстій кишці. Зниження рівня рН підвищує перистальтику в товстій кишці, а відповідно зменшує час проходження по кишечнику, що сприяє полегшенню запорів.
Також Bacillus coagulans можуть вживатися при потребі у підтримці балансу ліпідів за рахунок зниження вмісту гідроксил-метил-глутарил-коферменту-А-редуктази в печінці та перетворенні надмірного рівня ХС в жовчні кислоти. Крім того, Bacillus coagulans можуть застосовуватися при потребі у ферментній декон’югації жовчних кислот. Після декон’югування, жовчні кислоти легко виводяться через кишечник, що також сприяє зниженню рівнів ХС в сироватці крові. Надмірний аліментарний ХС використовується Bacillus coagulans шляхом включення в клітинні мембрани під час росту.
До складу Пробіз® Імуно також входять мінеральні речовини, вітаміни та поживні рослини, які відіграють важливу роль в обмінних процесах організму та необхідні для відновлення балансу електролітів. Також вітамінам належить винятково важлива роль у забезпеченні адекватної імунної відповіді організму. Достатня кількість вітамінів є важливою у підтриманні стійкості організму до різних інфекцій, дії отрут, радіоактивного випромінювання та інших несприятливих зовнішніх факторів.
вітаміни, мінеральні речовини і пробіотичні мікроорганізми Bacillus coagulans, що входять до складу Пробіз® Імуно, рекомендуються для підтримки нормального метаболізму та здорової мікрофлори кишечнику.
Спосіб вживання. Перед вживанням таблетки Пробіз® Імуно необхідно розчинити у склянці (150 мл) води, отриманий р-н слід одразу випити.
Дорослі. Дорослим слід вживати по 1 склянці отриманого р-ну 1 раз на добу під час прийому їжі. При вживанні Пробіз® Імуно рекомендується випивати достатню кількість рідини протягом доби (1–1,5 л).
Діти. Можна вживати дітям віком від 6 років.
Дітям віком від 6 до 14 років можна вживати по 0,5 склянки (75 мл) отриманого р-ну 1 раз на добу під час прийому їжі. В такому випадку залишок р-ну не слід зберігати.
Дітям віком від 14 років — по 1 склянці отриманого р-ну (150 мл) 1 раз на добу під час прийому їжі.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.
можливими є такі небажані прояви, як послаблення стулу, незначний метеоризм, дискомфорт у животі. У разі якщо небажані прояви не минають через 1–2 дні, слід проконсультуватися з лікарем.
перед вживанням бажано отримати консультацію лікаря, особливо за наявності алергії на компоненти.
Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Пробіз® Імуно не є лікарським засобом.
Вживання у період вагітності і годування грудьми. Рекомендовано проконсультуватися з лікарем перед вживанням у період вагітності та годування грудьми.
Спеціальні застереження. Особам з непереносимістю складових продукту слід попередньо проконсультуватися з лікарем та з обережністю вживати Пробіз® Імуно.
Пробіз® Імуно бажано вживати окремо від антибіотиків (через 2 год після прийому антибіотиків).
в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С. Зберігати у недоступному для дітей місці.
Не вживати після закінчення терміну придатності.