Масло Червоного фрукта (Oil of Red fruit)
Масло Червоного Фрукта (Red Fruit Oil), яке вироблене з унікального папуаського ендеміка «Червоний фрукт» (Pandanus conoideus), має безліч унікальних властивостей для здоров’я і краси.
Споживання масла:
підвищує та зміцнює імунітет;
сприяє зниженню рівня ХС та запобігає розвитку атеросклерозу;
нормалізує роботу ШКТ;
поліпшує жировий обмін, сприяє зменшенню надмірної маси тіла;
гальмує процес старіння та підвищує витривалість організму;
покращує гостроту зору та стан очей.
Це пов’язано з його високою антиоксидантною активністю, з високим вмістом каротиноїдів, бета-каротину, альфа-каротину, токоферолів, вітамінів A, D, K, E, F, а також ненасичених жирних кислот, таких як омега-З, омега-6, омега-9 та мінеральних речовин (кальцій, калій, органічний цинк, фосфор, залізо), крім того бета-кріптосантину, фенольних сполук, фітостеролу, тритерпенових глікозидів та стероїдів.
Масло досліджено лабораторією фармацевтичного факультету Університету Gadjah Mada (UGM) у Джакарті, Департаментом охорони здоров’я фармацевтичного факультету Університету Tujuh Belas Austus Індонезії, Міжнародною лабораторією США (Brunswick USA) та Інститутом громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва НАМН України.
вживати як додаткове джерело природних каротиноїдів, бета-каротину, альфа-каротину, токоферолів, жиророзчинних вітамінів A, E, F, ненасичених жирних кислот омега-3, омега-6, омега-9.
Спосіб вживання (у формі рідини): перед вживанням збовтати.
Дорослі та діти віком старше 12 років — 1 десертна ложка 2 рази на добу після прийому їжі.
Спосіб вживання (у формі капсул)
Дорослі та діти віком старше 12 років — 1–2 капсули 2 рази на добу після прийому їжі.
Рекомендовано порадитися з лікарем.
Не є лікарським засобом.
підвищена чутливість, період вагітності, годування грудьми.
при температурі 0–20 °С в сухому місці.