Все аптеки Украины

Де-Таура таблетки, вкриті кишково-розчинною оболонкою 250 мг блістер, №30 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Де-Таура

Де-Таура інструкція із застосування

Склад

тауроурсодеоксихолієва кислота (TUDCA), загущувачі (мікрокристалічна целюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза, гідроксипропілметилцелюлоза високої в'язкості, двоосновний фосфат кальцію), глазуруючий агент (діоксид кремнію), стабілізатор (кукурудзяний крохмаль), антиспікаючий агент (магнію стеарат), плівкоутворююча суміш (AquaPolish® F white 019.160 MS, що містить: загущувачі (гіпромелоза, ізомальт), барвник (карбонат кальцію), стабілізатор (стеаринова кислота)), барвник (хлорофілу мідні комплекси). Без ГМО.

Рекомендована щоденна порція містить

1 таблетка

2 таблетки

Тауроурсодеоксихолієва кислота

250 mg (мг)

500 mg (мг)

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці, у сухому, віддаленому від світла та тепла, недоступному для дітей місці за температури від 8°C до 25°C.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва. Не споживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці або при порушенні цілісності упаковки.

Форма випуску

таблетки, вкриті оболонкою, кишковорозчинні; по 15 таблеток у блістері; по 2 блістера у пачці з картону. Маса 1 таблетки: 1,08 g (г) ± 3%.

Не є лікарським засобом

Виробник

Фармафлор с.р.л., Віа Донаторі ді Сангю н. 9, 12026 П’яско (СН), Італія, на замовлення СІА “Ворвартс Фарма”, вул. Кріш’яна Барона 15, Рига, ЛВ-1011, Латвія.