Все аптеки Украины

Епігалін капсули 402 мг, №60 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
Епігалін

Епігалін інструкція із застосування

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: індол-3-карбінол – 200 мг, екстракт зеленого чаю – 82 мг (що еквівалентно епігаллокатехін-3-галлату – 45 мг). Допоміжні речовини: антиспікаючі агенти: магнію стеарат, двоокис кремнію аморфний; оболонка капсули: желатин, барвник: оксид заліза червоний (Е 172).

Показання до застосування

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело індол-3-карбінолу і епігаллокатехін-3-галлата з метою нормалізації метаболічних процесів в репродуктивних органах і молочних залозах у жінок (в тому числі при лейоміомі матки, мастопатії, гіперплазії ендометрію, ендометріозі, аденоміозі; диспластичних процесах в шийці матки, асоційованих з ВПЛ) і передміхуровій залозі у чоловіків (в т.ч. при гіперплазії передміхурової залози), з метою сприяння гальмуванню гіперпластичних процесів в гормонозалежних органах і тканинах, що вимагають придушення патологічного росту клітин і нових судин, активації апоптозу, нормалізації метаболізму естрогенів.

Спосіб застосування

Вживати дорослим по 1–2 капсули на день під час їжі. Капсули приймати цілими, не розкриваючи. Тривалість застосування і необхідність повторного курсу визначає лікар індивідуально.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість, вагітність і період лактації. Не рекомендується вживати особам, які беруть продукти, що знижують кислотність шлункового соку. Не є лікарським засобом.

Форма випуску

Капсули №30, №60.

Виробник

Biohealth International GmbH, Німеччина

Виробник
Форма випуску
Капсули
Дозування
402 мг
Кількість штук в упаковці
60 шт.