Всі аптеки України
Київ (адресу не вказано)

ІТОПРИД (ITOPRIDUM) Діюча речовина

Сортування:
Ганатон® таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 50 мг, блістер, № 40; Abbott Products GmbH
Ітомед® таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 50 мг, блістер, № 100; PRO.MED.CS Praha a.s.
Мотоприд таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 50 мг, блістер, № 20; Київський вітамінний завод
Мотоприд таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 50 мг, блістер, № 40; Київський вітамінний завод
Ітоприд-Фармак таблетки, 50 мг, блістер, № 100; Фармак
Ітомед® таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 50 мг, блістер, № 40; PRO.MED.CS Praha a.s.
Ітомед® таблетки, вкриті плівковою оболонкою, 50 мг, блістер, № 15; PRO.MED.CS Praha a.s.
Ітоприд-Фармак таблетки, 50 мг, блістер, № 40; Фармак

активує пропульсивну моторику ШКТ завдяки антагонізму з допаміновими D2-рецепторами та інгібуючій активності ацетилхолінестерази; активує вивільнення ацетилхоліну та інгібує його розпад; також чинить протиблювотну дію завдяки взаємодії з D2-рецепторами, локалізованими в хеморецепторній тригерній зоні; дія ітоприду гідрохлориду є високоспецифічною відносно верхніх відділів ШКТ.

купірування шлунково-кишкових симптомів функціональної невиразкової диспепсії (хр. гастриту), таких як здуття живота, відчуття швидкого насичення, біль та дискомфорт у верхній частині живота, анорексія, печія, нудота та блювання.

дорослим - по 1 табл. (50 мг) 3 р/добу до прийому їжі; середня добова доза 150 мг; тривалість лікування може становити до 8 тижнів.

підвищена чутливість до ітоприду гідрохлориду та інших компонентів препарату; стани, при яких підвищення скорочувальної активності ШКТ може бути шкідливим, наприклад при шлунково-кишковій кровотечі, механічній обструкції або перфорації.

біль у животі, діарея; підвищене слиновиділення; запаморочення, головний біль; висипання; підвищений рівень амінотрансферази, знижене число білих кров’яних тілець; лейкопенія, тромбоцитопенія; гіперчутливість, включаючи анафілактоїдну реакцію; підвищений рівень пролактину в крові; тремор; запор, нудота; жовтяниця; еритема і свербіж; гінекомастія; підвищення рівнів АСТ, АЛТ, ГГТ, лужної фосфатази, білірубіну в крові.