Всі аптеки України
Київ (адресу не вказано)
Активні речовини — “А”АЛОФЕРОН* (ALLOFERONUM*)

АЛОФЕРОН* (ALLOFERONUM*) Діюча речовина

Сортування:
Алокін-Альфа ліофілізат для розчину для ін'єкцій, 1 мг, флакон, № 3; ГБ-Фарма

Алоферон — ефективний індуктор синтезу ендогенних α- і γ-інтерферонів і активатор природних кілерів. Алоферон стимулює розпізнавання і лізис дефектних клітин цитотоксичними лімфоцитами. Алоферон ефективний щодо вірусних інфекцій, таких як вірус грипу А і В, гепатиту В, герпесу і папіломи людини. Алоферон не викликає токсичності, алергічних реакцій, не чинить мутагенної, канцерогенної та ембріотоксичної дії та не впливає на репродуктивну функцію.
Алоферон після попадання в кров, взаємодіє з імунокомпетентними клітинами. Через схожу структурну подібность метаболітів алоферон з білками плазми крові, визначення його концентрації утруднено. Підвищення концентрації інтерферону в плазмі крові визначалося через 2 години після введення препарату і зберігалося на високому рівні протягом 6-8 ч. Підвищення функціональної активності природних кілерів визначалося протягом 7 днів після введення Алоферон.

у комплексному лікуванні рецидивуючого герпесу I і II типу; гострого вірусного гепатиту В (легкого та середнього ступеня тяжкості).
Хронічна папіломавірусна інфекція, викликана онкогенним вірусом папіломи людини.

препарат вводять п/ш.
Герпетична інфекція - 1 мг п/ш через день, 3 ін’єкції на курс. При недостатній ефективності і при відсутності виражених побічних ефектів, при наступному рецидиві рекомендується призначати ін’єкції в дозі 1 мг через день, всього 6-9 ін’єкцій на курс.
Гепатит. Лікування гострого гепатиту В легкого та середнього ступенів тяжкості — 1 мг 3 рази на тиждень протягом 3 тижнів (всього 9 ін’єкцій).
Хронічна папіломавірусна інфекція, викликана онкогенними вірусами папіломи людини. по 1 мг через день, всього на курс 6 ін’єкцій.

підвищена чутливість до препарату, аутоімунні захворювання.

алергічні реакції, запаморочення, зміни в місці введення препарату.

з обережністю призначати одночасно з іншими імуномодуляторами. При лікуванні хронічного рецидивуючого генітального герпесу можна призначати в комбінації з ацикловіром і його. При гострому гепатиті В препарат призначають на тлі загальноприйнятої базисної терапії.

випадків передозування препарату не встановлено.