Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Бажана (Bazhana) (526752) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Бажана (Bazhana)

Бажана інструкція із застосування

Характеристика

Бажана — це комбінація ліофілізованих дріжджів (Saccharomyces boulardii), 2 пробіотичні штами та пребіотика, які допомагають відновити баланс мікрофлори кишечника та нормальну перистальтику.
Це комплекс корисної мікрофлори, що сприяє:
– загальному зміцненню організму та підвищенню імунітету;
– нормалізації функціонування ШКТ та відновленню балансу мікрофлори кишечника;
– покращенню травлення та засвоєння їжі;
– знижує прояви алергії;
– допомагає відновленню та стабілізації мікрофлори кишечника під час лікування антибіотиками.
Пробіотики — це живі мікроорганізми, які чинять сприятливу дію у разі порушень шлунково–кишкової флори. Вони підтримують функції ШКТ та сприяють нормальній перистальтиці.
Saccharomyces boulardii — це вид пробіотику (ліофілізовані дріжджі), який чинить пряму антимікробну дію, виводячи патогенні мікроорганізми з кишечника і тим самим дозволяючи власним біфідо– та лактобактеріям розмножуватися. Зменшує вироблення токсинів і прискорює їх виведення. Підвищує рівень імунного захисту в кишечнику, стимулюючи вироблення секреторного імуноглобуліну А (IgA), що особливо важливо при вірусних інфекціях. Виробляє фактор, який блокує активність і захищає від токсинів, що виробляються кишковою паличкою - бактерією, яка викликає діарею у подорожуючих.
Lactobacillus acidophilus — це різновид бактерії з сімейства Lactobacillaceae, яка входить до складу нормальної мікрофлори товстої кишки людини. Вона бере участь у процесах підтримання мікрофлори кишечника в здоровому та збалансованому стані, також підтримуючи процеси засвоєння їжі та мінералів. Ця молочнокисла бактерія виробляє антитіла проти патогенних мікроорганізмів; бере участь у синтезі різних ферментів, мінералів та вітамінів; застосовується при лікуванні захворювань, пов’язаних з дисбактеріозом (порушений баланс мікрофлори кишечника).
Lactobacillus rhamnosus належить до роду Lactobacillus — різновид бактерій, що продукують фермент лактазу. Цей фермент розщеплює лактозу, яка міститься в молоці, до молочної кислоти. Це найбільш клінічно вивчений пробіотичний штам, що має безліч сприятливих впливів на організм людини: захищає ШКТ, сприяє кращому засвоєнню поживних речовин, підтримує травлення та захисний бар’єр людського організму, сприяє розмноженню корисних бактерій.
Інулін — пребіотик, неперетравлюваний поживний інгредієнт /клітковина/, сприятливий ефект якого полягає у стимулюванні росту та розвитку корисних кишкових бактерій. Таким чином він підтримує та підсилює дію пробіотиків. Інулін сприяє зменшенню частоти та тривалості діареї, підвищує почуття ситості та допомагає підтримувати нормальну масу тіла.

Рекомендації з вживання


Капсули. Дітям у віці від 3 до 6 років по 1 капсулі 1 раз на добу за 1 годину до вживання їжі;
дорослим і дітям від 6 років вживати по 2 капсули 1 раз на добу за 1 годину до вживання їжі.
Дозволено до застосування з першого дня прийому антимікробних препаратів.
Порошок. Дітям віком від 3 до 6 років по 1 стику 1 раз на добу за 1 годину до вживання їжі, розчинивши вміст стику в кип’яченій воді кімнатної температури;
дорослим та дітям від 6 років приймати по 2 стіки 1 раз на добу за 1 годину до вживання їжі. Дозволено до застосування з першого дня прийому антимікробних препаратів.
Тривалість споживання: 4 тижні, подальше споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.
Не перевищувати рекомендовану добову кількість.
Перед застосуванням проконсультуватись з лікарем.
Застереження
Дітям до 6–х років, вагітним жінкам та жінкам у період годування груддю, вживати тільки за призначенням та під наглядом лікаря.
Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб. Дієтична добавка не є заміною різноманітного і збалансованого харчування та здорового способу життя.
Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу дієтичної добавки.

Умови зберігання

В оригінальній упаковці при температурі 15–25 °C в сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці.