Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Л-карнітин форте (L-carnitine forte) (510709) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Л-карнітин форте (L-carnitine forte)
Форма випуску
Таблетки
Дозування
0,68 г
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Фармаком

Л-карнітин форте інструкція із застосування

Показання до застосування

Джерело карнітину; сприяє підвищенню витривалості в період інтенсивних тренувань та відновленню м’язів, покращенню концентрації уваги та пам’яті.

Склад

L-карнітину тартрат — 200,0 мг, допоміжні компоненти.

Опис діючих речовин

L-карнітин є важливим учасником обміну речовин і енергії в організмі. Це біологічно активна сполука, що належить до класу вітаміноподобних речовин, грає велику роль при розщепленні жирів і виробництві енергії і присутній майже у всіх клітинах організму. L-карнітин сприяє зниженню ваги шляхом збільшення швидкості розщеплення жирних кислот і збільшення синтезу білка для забезпечення росту м’язів. Крім того, застосування L-карнітину до фізичних навантажень сприяє зниженню накопичення молочної кислоти (таким чином знижуючи поріг настання втоми), а після них — полегшує болі в м’язах.

Додавання L-карнітину в раціон харчування сприяє підвищенню витривалості організму, підтримці функції серцево-судинної системи, зменшення підшкірного жиру, швидкому відновленню організму за рахунок загального поліпшення обмінних процесів в клітинах і видалення токсичних продуктів обміну речовин з клітини.

Дієтична добавка також сприяє підвищенню ферментативної активності шлункового і кишкового соку і стимулює секреторну активність залоз травного тракту. Має виражену нейротрофічну дію, прискорює регенерацію нервової тканини.

L-Карнітин приймається з метою:

— посилення енергії (фізичної і розумової);
— спалювання жиру шляхом транспортування жирних кислот з подальшим руйнуванням, що супроводжується виділенням енергії;
— отримання анаболічного ефекту, тобто збільшення сухої м’язової маси;
— детоксикації (знешкодження і руйнування токсичних речовин);
— підвищення стійкості до різноманітних стресів;
— зниження холестерину і як результат профілактики інфарктів та інсультів;
— захисту серцево-судинної системи за рахунок антиоксидантної дії і поліпшення метаболізму міокарда;
— стимуляції регенерації тканин.

L-карнітин Форте сприяє підвищенню толерантності до фізичних навантажень у пацієнтів із захворюваннями серця, може бути рекомендована вегетаріанцям для заповнення дефіциту левокарнітіна (L-карнітину), а також пацієнтам зі зниженим апетитом і фізичним виснаженням.

L-карнітин Форте також може бути призначений як допоміжний засіб у комплексному лікуванні різних захворювань печінки, підшлункової залози, ендокринної та серцево-судинної систем; спортсменам для підвищення витривалості і ефективності під час виконання вправ, а також більш швидкого збільшення м’язової маси; для поліпшення концентрації уваги і пам’яті.

Спосіб застосування

Дорослим і дітям з 14 років по 1–2 таблетки на день під час вживання їжі, запивати водою. Не перевищувати рекомендовану добову норму вживання. Спортсменам рекомендовано приймати по 3–5 таблеток одноразово перед тренуванням. Курс прийому — від 3 до 6 місяців.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні, жінки, що годують немовля, діти до 14 років.

Форма випуску

Таблетки по 680 мг №30 в упаковці.

Термін придатності

36 місяців.