Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Нейропеа (Neuropea) (470433) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Нейропеа (Neuropea)
Форма випуску
Капсули
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник

Нейропеа інструкція із застосування

Характеристика

Пальмітоїлетаноламід (ПЕА)  належить до біорегуляторів з широким спектром біологічної та фармакологічної дії, має протизапальні, антитоксичні, адаптогенні, мембранотропні та мембраностабілізуючі властивості.
ПЕА є ендогенним амідом жирної кислоти, що належить до класу агоністів ядерного фактора. ПЕА демонструє здатність зв’язуватися з ядерними рецепторами в клітині і надає велику різноманітність біологічних функцій, пов’язаних з хронічною ноцицепцією та запаленням. За наявними даними основними мішенями є рецептори, що активуються пероксисомними проліфераторами, типу альфа (PPAR-α). ПЕА також має спорідненість до канабіноїду G поєднаних рецепторів — GPR55 і GPR119, а також CB2 рецептора.
ПЕА можна віднести до Autacoid Local Injury Antagonism (ALIA), фізіологічно активних речовин, що виробляються у відповідь на місцеве ушкодження тканин.
ПЕА має модулюючу дію на різних рівнях (сенсорні закінчення, ендоневрій, синаптичні з’єднання між нейронами 1-го і 2-го порядку в спинному мозку) фізіологічної реактивності нервової тканини, тим самим контролюючи запальну та/або нейропатичну ноцицепцію.
Після перенесених гострих та/або хронічних запальних станів нервових тканин різного генезу (в тому числі при остеохондрозі, діабеті, радикулопатіях), коли тканини периферичної нервової системи і спинного мозку мають тенденцію до виснаження природної здатності до синтезу ендогенного пальмітоїлетаноламіда, тим самим підвищуючи ризик виникнення запальної ноцицепції, і в разі поразки і/або дисфункції соматосенсорної системи може відбуватися трансформація запальної ноцицепції в нейропатичну.
У таких випадках дуже важливо протидіяти процесу активації гліальних клітин (не тільки тучних клітин на рівні сенсорних закінчень та/або в ендоневральній частині, але так само клітин мікроглії на рівні спинного мозку), що в звичайному стані забезпечують тропізм і гомеодинамічний баланс в нервовій тканині.

Рекомендації з вживання

НЕЙРОПЕА може бути використана за рекомендацією лікаря в якості додаткового джерела біологічно активних речовин до раціону харчування дорослих та сприяє:
• відновленню рівня ПЕА в центральній та периферичній нервовій системі;
• зниженню продукції медіаторів запалення в нервовій тканині;
• стабілізації мембран тучних клітин;
• зменшенню аферентної ноцицепції периферичної нервової системи;
• покращенню концентрації та уваги;
• покращенню пам’яті в умовах відновлення після ішемічних уражень;
• здатності модифікувати ліпідний склад гіпоксичних тканин.
Спосіб споживання та рекомендована добова доза: по 1–2 капсули 2–3 рази на добу незалежно від прийому їжі. Споживати протягом 30–120 днів.

Особливості застосування

не вживати при індивідуальній чутливості до компонентів добавки, при вагітності або у період годування груддю.
Не перевищувати зазначену рекомендовану дозу для щоденного споживання.
Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С.
Мінімальний термін придатності: краще спожити до кінця дати зазначеної на упаковці, термін придатності — 2 роки.