Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ліводінол® (Livodinol®) (392889) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Ліводінол<sup>&reg;</sup> (Livodinol<sup>&reg;</sup>)

Ліводінол інструкція із застосування

Характеристика

Ліводінол® містить збалансовану комбінацію похідних амінокислот природного походження для покращення роботи гепатобіліарної системи та посилення її детоксикаційних функцій.
Адеметіонін — природна амінокислота, що міститься в організмі майже в усіх тканинах і бере участь у багатьох метаболічних реакціях. У печінці адеметіонін діє як донор метилу для всіх реакцій біологічного метилювання, забезпечуючи синтез поліамінів та глутатіону. Адеметіонін підвищує рівень печінкового глутатіону в осіб з ураженням печінки як алкогольного, так і неалкогольного походження та відіграє значну роль у детоксикації шкідливих сполук. Рівень адеметіоніну при таких станах, як хронічні захворювання печінки, значно знижується.
L-глутатіон — трипептид (цистеїн, гліцин та глутамінова кислота), що міститься у багатьох тканинах організму. Він відіграє ключову роль у зниженні оксидативного стресу, підтримці окиснювально-відновного балансу, посиленні детоксикації та регулюванні імунної системи.
N-ацетилцистеїн — стабільна та біологічно активна форма амінокислоти L-цистеїну. N-ацетилцистеїн забезпечує надходження в клітину цистеїну, який є одним із компонентів глутатіону. Саме концентрація L-цистеїну у клітині відіграє ключову роль у швидкості утворення відновленого глутатіону. Крім цього, N-ацетилцистеїн має виражені антиоксидантні та детоксикаційні властивості, які підсилюють дію інших компонентів при токсичних ураженнях печінки та вікових змінах в організмі.

Рекомендації з вживання

Ліводінол® рекомендований як додаткове джерело похідних амінокислот для нормалізації функціонального стану гепатобіліарної системи при порушеннях функції печінки різного ґенезу, для зменшення токсичного впливу антибактеріальних та хіміотерапевтичних засобів, алкоголю та інших токсичних агентів. Ліводінол® сприяє покращенню обмінних процесів та синтезу білку для відновлення клітин печінки, сприяє зниженню жирової інфільтрації печінки. Ліводінол® за рахунок виражених детоксикаційних та антиоксидантних властивостей захищає організм від токсичного впливу зовнішніх чинників та сприяє гальмуванню вікових змін організму.
Вживати дорослим по 1–2 червоній капсулі зранку за 30 хв до або через 1 год після їди та по 1–2 білій капсулі ввечері, незалежно від прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю питної води.
Рекомендований курс вживання: 1–3 міс. За необхідності курс може бути скориговано лікарем.
Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

період вагітності, годування грудьми, дитячий вік, індивідуальна непереносимість компонентів, біполярні розлади, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки у стадії загострення.

Умови зберігання

при температурі 4–25 °С.