Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ФЕМОЗИТОЛ ДУО (FEMOSITOL DUO) (388497) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ФЕМОЗИТОЛ ДУО (FEMOSITOL DUO)
Ціна в місті Київ
від 569,60 до  796,61 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування ФЕМОЗИТОЛ ДУО порошок саше 3 г, №20

ФЕМОЗИТОЛ ДУО інструкція із застосування

Характеристика

Міо-інозитол бере участь в підтримці фізіологічного балансу жіночих статевих гормонів. Міо-інозитол сприяє нормалізації рівня андрогенів і пролактину в сироватці крові і усуненню проявів гіперандрогенії (підвищене оволосіння, акне, надлишок маси тіла), що виникають в тому числі при синдромі полікістозних яєчників (СПКЯ). Також міо-інозитол бере участь в регуляції менструального циклу, сприяючи його нормалізації. Міо-інозитол сприяє покращенню якості ооцитів і відіграє роль в дозріванні яйцеклітини в рамках підготовки до успішного запліднення.
D-хіро-інозитол сприяє зниженню рівня тестостерону і нормалізації овуляції, посилюючи дію міо-інозитолу. Сприяє поліпшенню метаболічних показників вуглеводного і ліпідного обміну при підвищеній масі тіла. D-хіро-інозитол знижує резистентність до інсуліну, опосередковано сприяючи збільшенню частоти овуляції та зменшенню проявів гіперандрогенії.
Екстракт листя Лагерстремії особливої (Банаби) — натуральне джерело коросолевої кислоти. Нормалізує обмін інсуліну і рівень глюкози крові. Цей рідкісний фітонутрієнт збільшує активність транспортерів глюкози у клітинній мембрані, результатом чого є глікемічний контроль, подібний до такого, який досягається за допомогою інсуліну.

Рекомендації з вживання

Фемозитол Дуо — біологічно активна добавка, що містить 2 активні форми інозитолів — міо-інозитол і D-хіро-інозитол, у збалансованих кількостях. Таке поєднання є фізіологічним та прийнятним, оскільки обидва ізомери в нормі присутні в організмі та впливають на регулювання біологічних процесів. Дію інозитолів доповнено їх збалансованим співвідношенням з коросолевою кислотою, джерелом якої є рослина Лагерстремія особлива (Банаба). Вміст активних компонентів добавки підібрано таким чином, аби вони доповнювали корисні біологічні ефекти один одного.
Складові Фемозитол Дуо допомагають покращити стан ооцитів, знижуючи оксидативний та запальний стрес, а також загальний рівень тестостерону. Це сприяє поліпшенню функціонального стану жіночої репродуктивної системи внаслідок покращення процесу овуляції. Застосування похідних інозитолу у прегравідарній підготовці позитивно впливає на якісне дозрівання яйцеклітини і правильний розвиток ембріона.
Складові Фемозитол Дуо сприяють поліпшенню стану шкіри і волосся, зменшенню маси тіла, нормалізації дисбалансу статевих гормонів, знижуючи рівень андрогенів у плазмі крові. Коросолева кислота сприяє зниженню рівня глюкози в крові та інсулінорезистентності, також пригнічує підвищений (зокрема при синдромі полікістозних яєчників) глюконеогенез, тобто синтез глюкози з невуглеводних продуктів.
Спосіб споживання та рекомендована добова доза: дорослим по 1-2 саше на добу, розвести вміст 1 саше водою (150 мл).

Протипоказання

вживання дієтичної добавки протипоказано при індивідуальній чутливості до її компонентів, дітям до 12 років.

Особливості застосування

перед споживанням рекомендована консультація лікаря.
Продукт не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування!
Не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Солодкий смак дієтичної добавки зумовлений наявністю цукрозамінника.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, при температурі не вище 25 °С.