Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Пробіз® Імуно (Probeez® Immuno) (379248) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Пробіз<sup>&reg;</sup> Імуно (Probeez<sup>&reg;</sup> Immuno)
Ціна в місті Київ
від 149,46 до  397,26 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування ПРОБІЗ ІМУНО таблетки шипучі, №10
Форма випуску
Таблетки шипучі
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник
Органосін Лайф Сайєнс

Пробіз Імуно інструкція із застосування

Характеристика

Bacillus coagulans використовують у разі необхідності продукування молочної кислоти, яка знижує pH в товстій кишці. Зниження рівня рН підвищує перистальтику в товстій кишці, а відповідно зменшує час проходження по кишечнику, що сприяє полегшенню запорів.
Також Bacillus coagulans можуть вживатися при потребі у підтримці балансу ліпідів за рахунок зниження вмісту гідроксил-метил-глутарил-коферменту-А-редуктази в печінці та перетворенні надмірного рівня ХС в жовчні кислоти. Крім того, Bacillus coagulans можуть застосовуватися при потребі у ферментній декон’югації жовчних кислот. Після декон’югування, жовчні кислоти легко виводяться через кишечник, що також сприяє зниженню рівнів ХС в сироватці крові. Надмірний аліментарний ХС використовується Bacillus coagulans шляхом включення в клітинні мембрани під час росту.
До складу Пробіз® Імуно також входять мінеральні речовини, вітаміни та поживні рослини, які відіграють важливу роль в обмінних процесах організму та необхідні для відновлення балансу електролітів. Також вітамінам належить винятково важлива роль у забезпеченні адекватної імунної відповіді організму. Достатня кількість вітамінів є важливою у підтриманні стійкості організму до різних інфекцій, дії отрут, радіоактивного випромінювання та інших несприятливих зовнішніх факторів.

Рекомендації з вживання

вітаміни, мінеральні речовини і пробіотичні мікроорганізми Bacillus coagulans, що входять до складу Пробіз® Імуно, рекомендуються для підтримки нормального метаболізму та здорової мікрофлори кишечнику.
Спосіб вживання. Перед вживанням таблетки Пробіз® Імуно необхідно розчинити у склянці (150 мл) води, отриманий р-н слід одразу випити.
Дорослі. Дорослим слід вживати по 1 склянці отриманого р-ну 1 раз на добу під час прийому їжі. При вживанні Пробіз® Імуно рекомендується випивати достатню кількість рідини протягом доби (1–1,5 л).
Діти. Можна вживати дітям віком від 6 років.
Дітям віком від 6 до 14 років можна вживати по 0,5 склянки (75 мл) отриманого р-ну 1 раз на добу під час прийому їжі. В такому випадку залишок р-ну не слід зберігати.
Дітям віком від 14 років — по 1 склянці отриманого р-ну (150 мл) 1 раз на добу під час прийому їжі.
Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання.

Побічна дія

можливими є такі небажані прояви, як послаблення стулу, незначний метеоризм, дискомфорт у животі. У разі якщо небажані прояви не минають через 1–2 дні, слід проконсультуватися з лікарем.

Особливості застосування

перед вживанням бажано отримати консультацію лікаря, особливо за наявності алергії на компоненти.
Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Пробіз® Імуно не є лікарським засобом.
Вживання у період вагітності і годування грудьми. Рекомендовано проконсультуватися з лікарем перед вживанням у період вагітності та годування грудьми.
Спеціальні застереження. Особам з непереносимістю складових продукту слід попередньо проконсультуватися з лікарем та з обережністю вживати Пробіз® Імуно.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

Пробіз® Імуно бажано вживати окремо від антибіотиків (через 2 год після прийому антибіотиків).

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С. Зберігати у недоступному для дітей місці.
Не вживати після закінчення терміну придатності.