Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Оварімедін® (Ovarimedin) (355384) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Оварімедін<sup>&reg;</sup> (Ovarimedin)

Оварімедін інструкція із застосування

Характеристика

екстракт солодки голої містить гліциризинову кислоту, яка має здатність нормалізувати функціональний стан наднирників та репродуктивних органів жінки, зокрема підвищує рівень кортизолу (завдяки пригніченню активності 11β-гідрокортикостероїд-дегідрогенази 2-го типу, яка перетворює активний гормон кортизол на його неактивну форму кортизон) та прогестерону (за рахунок відновлення нормальної секреції ЛГ та ФСГ), знижує рівень тестостерону (блокує фермент 17-гідрокортикостероїд-дегідрогеназу).
Сприяє нормалізації менструального циклу, проявляє антиандрогенні, антидепресивні, загальнозміцнюючі властивості.
Екстракт прутняка звичайного сприяє зниженню продукції пролактину, усуненню гіперпролактинемії та нормалізації рівня статевих гормонів. Активні речовини прутняка — біциклічні дитерпени, діючи на дофамінові D-2 рецептори гіпоталамуса, проявляють дофамінергічні властивості, пригнічують секрецію та вивільнення пролактину.
Екстракт прутняка звичайного сприяє нормалізації співвідношення гонадотропних гормонів, підвищенню секреції ЛГ. Внаслідок цього відбувається підвищення рівня прогестерону, що нормалізує дисбаланс між естрогенами та прогестероном.
Екстракт кориці містить поліфенольні полімери типу А проціанідини та інші поліфенольні сполуки, такі як рутин, катехін, кверцетин, які сприяють зниженню інсулінорезистентності.
Екстракт кориці має здатність відновлювати циклічність та морфологію яєчника, знижувати рівень тестостерону та інсуліну в плазмі крові, знижувати рівень IGF-1, водночас підвищувати рівень IGFBP-1 в плазмі крові, а також у яєчнику. Сприяє покращенню менструальної циклічності, зміцненню імунітету, покращенню обміну речовин.

Рекомендації з вживання

Оварімедін® рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження для нормалізації функціонального стану наднирників та репродуктивних органів жінки шляхом відновлення гормонального балансу, зокрема підвищення рівня кортизолу та прогестерону, зниження рівня тестостерону та пролактину. Сприяє нормалізації менструального циклу, зниженню інсулінорезистентності. Проявляє антиандрогенні, антидепресивні, антиоксидантні властивості.
Спосіб вживання та рекомендована добова доза: вживати дорослим по 1–2 капсули 2 рази на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю води. Рекомендований курс прийому: 1–3 міс. За необхідності курс можна повторити.

Протипоказання

індивідуальна непереносимість компонентів, період вагітності та годування грудьми.

Особливості застосування

перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.
З обережністю вживати при АГ, не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.