Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Меркана (Mercana) (340396) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Меркана (Mercana)
Форма випуску
Капсули
Дозування
362 мг
Кількість штук в упаковці
60 шт.
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"

Меркана інструкція із застосування

Характеристика

Меркана рекомендована як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело неденатурованого колагену (натурального) ІІ типу (UC-II) з метою нормалізації функціонального стану суглобів, у тому числі при фізичному навантаженні. Сприяє зменшенню скутості суглобів, поліпшенню їх рухливості й гнучкості.
У дослідженнях встановлено, що щоденне вживання капсул з 40 мг UC-II може сприяти зменшенню дискомфорту в суглобах, а також відновленню їх здорової функції та гнучкості. Також у дослідженнях встановлено, що при певних станах (наприклад тих, що потребують відновлення хрящової тканини) щоденне вживання протягом 90 днів капсул з 40 мг UC-II може сприяти більш значимим змінам показників порівняно з прийомом глюкозаміну (1500 мг/добу) і хондроїтину (1200 мг/добу).

Рекомендації з вживання

Меркану рекомендується вживати дорослим по 1 капсулі 1 раз на добу натще перед сном, запиваючи склянкою питної води. Перед початком вживання рекомендується консультація лікаря. Термін вживання — від 2 до 6 міс. Повторний курс вживання можливий за рекомендацією лікаря.
Не перевищувати рекомендованої добової дози. Продукт Меркана не є замінником повноцінного харчування.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів продукту, період вагітності та годування грудьми.

Умови зберігання

при температурі 4–25 °С.