Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Спрей-Профілактик Лавінал® (Spray-Profilactick Lavinal ) (329453) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Спрей-Профілактик Лавінал<sup>&reg;</sup> (Spray-Profilactick Lavinal )
Ціна в місті Київ
від 90,00 до  349,88 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Спрей-Профілактик "Лавінал®" Засіб профілактичний протипедикульозний на основі ефірних олій 80 мл, №1
Об'єм
80 мл
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"
Сертифікат
602-123-20-1/18519 від 26.04.2018

Спрей-Профілактик Лавінал інструкція із застосування

Характеристика

Спрей-профілактик Лавінал засіб профілактичний протипедикульозний на основі ефірних олій використовується для безпечної та ефективної профілактики педикульозу. Завдяки спеціальній композиції ефірних олій (ефірна олія гвоздики (Carnation essential oil), ефірна олія лимона (Lemon essential oil), ефірна олія іланг-ілангу (Cananga essential oil)) Спрей-профілактик Лавінал виявляє репеллентний ефект та застосовується для захисту від зараження головними вошами (Pediculus humanus capitis) у дорослих та дітей віком від 2 років.
Ефірні олії гвоздики (Carnation essential oil), лимона (Lemon essential oil), іланг-ілангу (Cananga essential oil) у складі Спрею-профілактик Лавінал є потужними природними репелентами, які забезпечують надійний захист від зараження педикульозом.
На відміну від попередніх поколінь препаратів проти вошей, які містили хлор та фосфорорганічні інсектицидні сполуки, резистентність (стійкість) головних вошей (Pediculus humanus capitis) до Спрею-профілактик Лавінал не розвивається. Ефективність Спрею-профілактик Лавінал не втрачається при повторному використанні та рекомендується для регулярної (щоденної) профілактики.

Показання Спрей-Профілактик Лавінал

профілактика зараження головними вошами (Pediculus humanus capitis) у дорослих і дітей віком від 2 років. Профілактичні протипедикульозні заходи в закладах охорони здоров’я, осередках педикульозу, навчальних закладах, закладах відпочинку, в побуті.

Рекомендації по використанню

Спрей-профілактик Лавінал рівномірно наносять на сухе волосся перед відвідуванням місць можливого контакту з особами, зараженими вошами. Використання засобу не потребує миття голови після процедури. Репелентний ефект Спрей-профілактик Лавінал зберігається протягом 4–8 год (залежно від погодних умов, температури і вологості повітря та ін). При необхідності процедуру можна повторити. Кількість засобу, яку необхідно використати для однієї процедури, залежить від довжини та густоти волосся. Для визначення необхідної кількості засобу використовують таблицю:

Довжина волоссяКількість засобу, рекомендована для одного сеансу профілактики
млПриблизна кількість натискань на розпилювач
Коротке волосся1–27–15
Волосся середньої довжини2–315–20
Довге волосся3–520–35

80 мл Спрей-профілактик Лавінал залежно від довжини волосся вистачає на 25–80 сеансів використань: коротке волосся — 80 використань, волосся середньої довжини — 40 використань, довге волосся — 25 використань.
Спрей-профілактик Лавінал слід використовувати тільки зовнішньо. Необхідно уникати потрапляння засобу на слизову оболонку очей або на інші слизові оболонки. У разі потрапляння засобу на слизові оболонки необхідно їх промити теплою водою.
Під час розпилювання та експозиції засобу слід перебувати на відстані >1,5 м від відкритого джерела вогню.
Інформація про можливий ризик при використанні засобу в період вагітності та годування грудьми відсутня.

Протипоказання

підвищена чутливість до ефірних масел. Пошкодження шкіри (подряпини, рани, подразнення).

Умови зберігання

при температурі 4–25 °C.