Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Хедрінг (Headring) (329481) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Хедрінг (Headring)

Хедрінг інструкція із застосування

Характеристика

Хедрінг — засіб для знищення вошей та гнид в домашніх умовах у дорослих та дітей у віці старше 6 міс. Застосування Хедрінг Комфорт дітям у віці до 6 міс — тільки під контролем. Активна діюча речовина Хедрінг не є отруйним хімікатом. Її дія пов’язана з фізичним впливом, в результаті якого пошкоджується хітиновий покрив воші, що призводить до її дегідратації та смерті. Саме завдяки фізичній, а не нейротоксичній дії, у вошей не розвивається резистентність до діючої речовини Хедрінг.

Застосування Хедрінг

Хедрінг Комфорт. Ретельно струснути флакон перед використанням засобу. Хедрінг Комфорт наносити на сухе волосся. Втирати в волосся від коренів до кінчиків. Уникати попадання засобу в очі. Після нанесення волосся висушити. Засіб видаляють шляхом обполіскування (вимивання) волосся не раніше ніж через 8 год після нанесення.
Хедрінг Екстра. Ретельно струснути флакон перед використанням засобу. Утримуючи флакон на відстані 10 см від волосся, розпорошити засіб на сухе волосся. Пальцями або густим гребінцем рівномірно розподілити засіб від коренів до кінчиків волосся. Залишити засіб на 15 хв. Видалення засобу проводять за допомогою шампуню, який наносять на всю поверхню сухого волосся, а потім змивають.
Якщо після миття засіб не було повністю змито, потрібно повторити процедуру спочатку.

Протипоказання

— підвищена чутливість до компонентів засобу;
— пошкодження шкіри голови;
— діти віком до 6 міс (Хедрінг Екстра).

Побічна дія

після першого нанесення можливе печіння та свербіж шкіри голови, відчуття холоду або тепла. При попаданні засобу на слизову ока можливе подразнення.

Особливості застосування

Хедрінг використовувати тільки для зовнішнього застосування. Уникати контакту засобу з очима.