Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Медичні виробиІнші вироби медичного призначенняІнші ВМПСпрей проти вошей Лавінал® (Spray against lice Lavinal)

Спрей проти вошей Лавінал® (Spray against lice Lavinal) (329369) - інструкція із застосування Медичні вироби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
Спрей проти вошей Лавінал<sup>&reg;</sup> (Spray against lice Lavinal)
Ціна в місті Київ
від 243,68 до  367,00 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Спрей проти вошей "Лавінал®" Засіб лікувально-профілактичний протипедикульозний на основі ефірних олій 100 мл, №1
Об'єм
100 мл
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"
Медичні вироби
Сертифікат
602-123-20-1/18519 від 26.04.2018

Спрей проти вошей Лавінал інструкція із застосування

Характеристика

Лавінал спрей проти вошей — це лікувально-профілактичний протипедикульозний засіб на основі ефірних олій. За механізмом дії Лавінал спрей проти вошей входить до групи протипедикульозних засобів контактного типу, чинить виражену інсектицидну та овоцидну дію, швидко знищує як головні воші, так і їх яйця (гниди) завдяки особливій композиції ефірних олій.
Антисептична та репаративна дія ефірних олій лаванди та іланг-ілангу засобу Лавінал спрей проти вошей швидко усуває свербіж та подразнення на шкірі голови, допомагає заспокоїти шкіру після вичісування, сприяє швидкому загоєнню мікрорани. Водночас із цим ефірні олії змінюють структуру клею, яким приклеєні гниди до волосся, що дозволяє легко вичісувати їх за допомогою спеціального металевого гребеня, який входить до комплекту.
Ефірна олія лаванди (Lavandula) являє собою природний репелент та забезпечує захист від повторного зараження. Це дозволяє використовувати Лавінал спрей проти вошей з метою профілактики педикульозу голови.
На відміну від препаратів проти вошей з хлором та фосфорорганічними інсектицидними сполуками, стійкість (резистентність) головних вошей до засобу Лавінал спрей проти вошей не розвивається. Також засіб Лавінал спрей проти вошей не втрачає своєї ефективності при повторному застосуванні.
Спеціальний густий гребінь Лавінал з довгими зубцями дозволяє ретельно та ефективно вичісувати воші та гниди у різному типі волосся (густому, кучерявому, довгому). Металеві зубці гребеня Лавінал гнучкі, не ламаються, розташовані близько один до одного, тому воші не можуть їх уникнути. Гребінь Лавінал розрахований на тривале багаторазове використання та легко дезінфікується.
Одного флакона засобу Лавінал спрей проти вошей 100 мл достатньо для дворазової обробки 1–4 осіб. Комплект включає Лавінал спрей проти вошей, гребінь, шапочку.

Показання Спрей проти вошей Лавінал

Лавінал спрей проти вошей показаний для позбавлення від головних вошей і гнид у дорослих та дітей віком від 2 років. Для проведення протипедикульозних заходів у закладах охорони здоров’я, навчальних закладах, закладах відпочинку, у побуті, осередках педикульозу.

Рекомендації по використанню

1. Нанести рівномірно Лавінал спрей проти вошей на сухе волосся — спочатку на коріння волосся, а потім по всій довжині, доки волосся не стане злегка вологим. Особливу увагу звернути на ділянки на потилиці та за вухами. Уникати потрапляння засобу в очі.
2. Одягти захисну шапочку та зачекати 30 хв. Зняти шапочку та акуратно змити засіб з волосся теплою проточною водою.
3. Вимити волосся шампунем. Рекомендується використовувати рослинний шампунь для догляду за волоссям після застосування засобу проти вошей Лавінал, який дозволяє видалити приклеєні мертві гниди.
4. Видалити загиблі воші і гниди. Перед тим як висушити волосся, ретельно вичесати мертві воші і гниди спеціальним металевим гребенем Лавінал. Вологе волосся розчесати чистим гребенем. Волосся розділити на частини, пройтися гребенем по волоссю пасмо за пасмом, повільно розчісувати кожне. Чисті від вошей та гнид пасма перекладати на один бік. Якомога частіше очищувати гребінь від гнид ватним тампоном. Слід ретельно вичесати всі гниди.
5. На 8–10-й день обов’язково провести повторну обробку волосся зараженої людини засобом Лавінал спрей проти вошей (повторити описану вище процедуру).
Одного флакону Лавінал спрею проти вошей 100 мл, залежно від довжини та густоти волосся, вистачає на 2–8 використань або для дворазової обробки 1–4 осіб: коротке волосся — 6–8 використань, волосся середньої довжини — 4–6 використань, довге волосся — 2–4 використання.
Лавінал спрей проти вошей тільки для зовнішнього використання.
Слід уникати потрапляння Лавінал спрею проти вошей в очі та на інші слизові оболонки. У разі виникнення такого контакту необхідно промити слизову оболонку теплою водою. Не розпилювати засіб на відстані менше 1,5 м від відкритого вогню.
У разі необхідності використання Лавінал спрею проти вошей в період вагітності та годування грудьми, а також при схильності до алергічних реакцій слід проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

підвищена чутливість до ефірних олій. Пошкодження шкіри (сильні подряпини, рани, подразнення на уражених педикульозом ділянках тіла).

Умови зберігання

при температурі 4–25 °С в захищеному від світла місці.