Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Остеопро® (Osteopro®) (321954) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Остеопро<sup>&reg;</sup> (Osteopro<sup>&reg;</sup>)
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
30 шт.
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"

Остеопро інструкція із застосування

Характеристика

Остеопро є додатковим джерелом кальцію, фосфору та протеїнів (колагену, факторів росту та остеокальцину), та рекомендується до вживання з метою регуляції обміну кальцію та фосфору у разі дефіциту кальцію в організмі, а також при остеопорозі та для поліпшення зрощення кісток при переломах.
Містить спеціальну сполуку — мікрокристалічний гідроксиапатитний комплекс MCHA™ (MCH-Сal™), також відомий як осеїн-гідроксиапатитний комплекс, що є активним регулятором кальцієво-фосфорного обміну.
У складі комплексу є органічна та мінеральна складові.
Мінеральна складова (гідроксіапатит кальцію) містить кальцій, фосфор та інші макро- і мікроелементи (Mg, Zn, Fe, B). Кальцій міститься у вигляді гідроксіапатиту, що сприяє більш повній його абсорбції в ШКТ. Фосфор сприяє фіксації кальцію в кістковій тканині, утворюючи гідроксіапатит (фаза мінералізації кістки), а також гальмує виділення кальцію нирками.
Осеїн, органічна складова Остеопро, представлений протеїнами та пептидами (фактори росту, остеокальцин, колаген та ін.). Серед факторів росту найважливішими є інсуліноподібний фактор росту-1 і -2 (IGF1, IGF2) та трансформуючий фактор росту-бета (TGFβ).
Не є лікарським засобом.

Рекомендації з вживання

дорослим рекомендується вживати по 2–4 таблетки 2 рази на добу, запиваючи питною водою, бажано під час прийому їжі. Підвищення добової дози та курс вживання визначається лікарем індивідуально. Мінімальний рекомендований курс — 1 міс. Перед початком курсу рекомендується консультація лікаря.
Не перевищувати рекомендованої добової дози, не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до будь-якого компонента продукту, гіперкальціємія, гіперкальціурія, сечокам’яна хвороба, кальциноз тканин, тяжкі порушення функції нирок.

Умови зберігання

при температурі 4–25 °С.