Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Смартслім (Smartslim) (321847) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Смартслім (Smartslim)
Форма випуску
Порошок для орального розчину
Дозування
100 мг
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник
ІнтерХім

Смартслім інструкція із застосування

Характеристика

основним інгредієнтом дієтичної добавки є амінокислота L-5-гідрокситриптофан (5-НТР), отримана шляхом екстракції з насіння африканського дерева Грифон (Griffonia simplicifolia).
5-НТР утворюється в організмі при перетворенні незамінної амінокислоти L-триптофан в серотонін, який є одним з головних нейромедіаторів в ЦНС. Серотонін впливає на емоційний стан людини, зокрема відчуття емоційного благополуччя, бере участь у регуляції сну, апетиту.
Незбалансоване харчування (тривале вживання їжі з низьким вмістом білків, з високим або низьким вмістом вуглеводів, з високим вмістом кофеїну, дефіцитом вітамінів групи В, магнію, кальцію), дефіцит впливу сонячних променів (особливо в осінньо-зимовий період), хронічний стрес, емоційні й розумові перевантаження та інші чинники можуть викликати дефіцит серотоніну, який проявляється тривогою, дратівливістю, пригніченістю, підвищеною втомлюваністю, безсонням, порушенням харчової поведінки (відсутність відчуття насичення на тлі вживання їжі, схильність до переїдання, синдром нічного апетиту, підвищений потяг до солодкого і т.п.). СмартСлім (5-НТР) як додаткове джерело 5-НТР сприяє нормалізації рівня серотоніну і зменшенню проявів його дефіциту в організмі.
За рекомендацією лікаря використовувати як дієтичну добавку, додаткове джерело амінокислоти 5-НТР, яка сприяє нормалізації рівня серотоніну, з метою поліпшення емоційного стану, зменшення занепокоєння, нормалізації сну, контролю апетиту, при нервовому і розумовому перевантаженні, стресових і тривожних станах, сезонних емоційних порушеннях, незбалансованому харчуванню.

Рекомендації з вживання

всередину за 20 хв до їди або під час прийому їжі. Перед вживанням вміст саше розчинити у склянці води (не окропу).

Дозування, мгРекомендовані схеми дозування
1001 саше 1–2 рази на добу
2001 саше 1 раз на добу

Добова кількість 5-НТР — 100–200 мг. Не слід перевищувати рекомендовані дози. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря. Тривалість вживання визначає лікар індивідуально.

Протипоказання

індивідуальна підвищена чутливість до компонентів дієтичної добавки, період вагітності та годування грудьми, дітям. Не слід вживати при застосуванні карбідопи або засобів із серотонінергічною активністю.

Побічна дія

при виникненні небажаних явищ при використанні дієтичної добавки, особливо на початку вживання, слід проконсультуватися з лікарем.

Особливості застосування

не використовувати як замінник збалансованого харчування і здорового способу життя.
СмартСлім (5-НТР) може викликати сонливість, тому слід дотримуватися обережності при керуванні транспортними засобами та виконанні робіт, що потребують підвищеної уваги.
Містить ізомальт, що слід враховувати особам зі спадковою непереносимістю фруктози.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С в сухому, захищеному від світла місці.