Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Смартсмайл (Smartsmile) (321790) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Смартсмайл (Smartsmile)

Смартсмайл інструкція із застосування

Характеристика

основним інгредієнтом дієтичної добавки є амінокислота L-5-гідрокситриптофан (5-НТР), отримана шляхом екстракції з насіння африканського дерева Грифон (Griffonia simplicifolia).
5-НТР утворюється в організмі під час перетворення незамінної амінокислоти L-триптофан на серотонін, який є одним з головних нейромедіаторів у ЦНС. Серотонін впливає на емоційний стан людини, зокрема відчуття емоційного благополуччя. Незбалансоване харчування (тривале вживання їжі з високим вмістом кофеїну, низьким вмістом білків, з високим або низьким вмістом вуглеводів, дефіцитом вітамінів групи В, магнію, кальцію), дефіцит впливу сонячних променів (особливо в осінньо-зимовий період), хронічний стрес, емоційні та розумові перевантаження та інші чинники можуть викликати дефіцит серотоніну, який проявляється тривогою, дратівливістю, пригніченістю, підвищеною втомлюваністю, порушенням харчової поведінки, безсонням. СмартСмайл (5-НТР) як додаткове джерело 5-НТР сприяє нормалізації рівня серотоніну і зменшенню проявів його дефіциту в організмі.
Дієтичну добавку вживають за рекомендацією лікаря в якості додаткового джерела амінокислоти 5-НТР, яка сприяє нормалізації рівня серотоніну, з метою поліпшення емоційного стану, зменшення занепокоєння, контролю апетиту при нервовому і розумовому перенавантаженні, стресових і тривожних станах, сезонних емоційних порушеннях, незбалансованому харчуванні.

Рекомендації з вживання

внутрішньо по 1 капсулі 1–2 рази на добу під час їжі. Для поліпшення процесу засинання вживають по 1–2 капсули за 30–45 хв до сну. Капсули ковтають не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю води.
Добова кількість 5-НТР — 100–200 мг. Не слід перевищувати рекомендовані дози. Перед вживанням рекомендована консультація з лікарем. Тривалість вживання визначає лікар індивідуально.

Протипоказання

індивідуальна підвищена чутливість до компонентів дієтичної добавки, період вагітності та годування груддю, дітям. Не слід вживати при застосуванні карбідопи або засобів з серотонінергічною активністю.

Побічна дія

у разі виникнення небажаних явищ під час використання дієтичної добавки, особливо на початку вживання, слід проконсультуватися з лікарем.

Особливості застосування

не використовувати в якості замінника збалансованого харчування і здорового способу життя.
СмартСмайл (5-НТР) може викликати сонливість, тому слід дотримуватися обережності під час керування транспортними засобами і виконання робіт, що потребують підвищеної уваги.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від світла місці.