Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

САМ-е 400 (SAM-е® 400) (321041) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
САМ-е 400 (SAM-е<sup>&reg;</sup> 400)
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
30 шт.

САМ-е 400 інструкція із застосування

Характеристика

застосовується як дієтична добавка для дорослих з 18 років як додаткове джерело S-аденозил-L-метіоніну з метою поліпшення функціонального стану кістково-суглобового апарату і печінки. Завдяки збільшенню включення в синтез хряща сульфатних груп, які утворилися в результаті транссульфурування S-аденозил-L-метіоніну, сприяє відновленню хрящової тканини, бере участь в утворенні потужного антиоксиданту глутатіону, що забезпечує зниження окислювального стресу в хрящі і уповільнення його руйнування; має ліпотропні і протизапальні властивості. Завдяки нормалізації рівня метіоніну і підвищенню концентрації глутатіону сприяє підтримці функції печінки, має гепатопротекторну дію при токсичних впливах алкогольного і неалкогольного генезу.
Якщо лікар не призначив інакше, необхідно дотримуватися наступних рекомендацій.
Спосіб вживання і рекомендована добова доза: вживати по 1 таблетці 2 рази на добу. Курс і терміни вживання визначає лікар індивідуально. Доза може бути підвищена лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Особливості застосування

запобіжні заходи: індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту. При виникненні будь-яких алергічних реакцій, включаючи кропив’янку, утруднене дихання, набряк горла, набряк губ, язика або обличчя, а також інших небажаних проявів, таких як біль в шлунку, нудота, діарея, метеоризм, тривога, судоми і безсоння, слід негайно припинити вживання дієтичної добавки і звернутися до лікаря.
Перед початком вживання дієтичної добавки і при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не вживати при маніакально-депресивних станах.
Слід з обережністю вживати хворим на цукровий діабет або гіпоглікемію та тим, хто приймає лікарські засоби, трави або добавки, які впливають на рівень глюкози в крові. Існує ризик розвитку серотонінового синдрому, тому не слід одночасно з дієтичною добавкою приймати такі лікарські засоби, як декстрометорфан, меперидин, трамадол, антидепресанти, леводопа, лікарські засоби, що застосовуються при цукровому діабеті.
Не вживати жінкам в період вагітності та годування грудьми.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 30 °C в сухому, захищеному від світла місці.