Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ДОКТОВІТ (DOCTOVIT) (320968) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ДОКТОВІТ (DOCTOVIT)

ДОКТОВІТ інструкція із застосування

Характеристика

рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело вітамінів В5 та U. Сприяє нормалізації стану клітин (регенерації) епітеліальних тканин, шкіри та слизових оболонок, у тому числі слизової оболонки шлунку, шляхом забезпечення клітин енергією та пластичним матеріалом. Сприяє покращенню секреторної та моторної функції органів ШКТ, нормалізації процесів травлення.
Декспантенол переходить в організмі в пантотенову кислоту, яка є складовою коферменту А і бере участь у процесах ацетилювання, в синтезі ацетилхоліну (який підтримує нормальну секреторну і кінетичну функції кишечнику) та порфіринів; стимулює регенерацію шкіри, слизових оболонок, нормалізує клітинний метаболізм, прискорює мітоз і підвищує міцність колагенових волокон. Сприяє усуненню запалення, пришвидшенню процесів регенерації та метаболізму.
Метилметіонінсульфонію хлорид покращує метилювання ДНК та синтез білкових структур під час ділення клітин, покращує процес утворення кератину, підвищує синтез фосфоліпідів.
Має виражену цитопротекторну дію на епітеліальні тканини: епідерміс шкіри та слизову оболонку шлунка і дванадцятипалої кишки, сприяє загоєнню виразкових і ерозивних уражень.

Рекомендації з вживання

дорослим та дітям віком від 14 років — по 1 таблетці на добу або за призначенням лікаря після їди, запиваючи невеликою кількістю рідини.
Таблетки мають характерний запах, зумовлений наявністю у складі вітаміну U.
Перед початком вживання рекомендована консультація лікаря.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ПРИ ВЖИВАННІ: індивідуальна непереносимість компонентів, період вагітності та годування грудьми.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці за температури не вище 25 °С у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.