Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Венодіол (Venodiol) (320550) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Венодіол (Venodiol)

Венодіол інструкція із застосування

Характеристика

Венодіол — флеботропний продукт (мікронізована очищена фракція флавоноїду діосміну та гесперидину в комбінації з аскорбіновою кислотою), що сприяє прояву комплексної венопротекторної та лімфотонізуючої дії, необхідної для системного впливу на порушення венозного та лімфатичного відтоку з нижніх кінцівок. За своєю хімічною будовою діосмін та гесперидин належать до γ-бензопіронів, які є представниками групи біологічно активних речовин — біофлавоноїдів.
Біофлавоноїди — це сполуки, що отримують із рослинної сировини. Всі вони практично малорозчинні у воді, тому погано всмоктуються у ШКТ. Одним із шляхів покращення всмоктування речовини є зменшення розмірів її часток, що підвищує сумарну площу контакту речовини із слизовою оболонкою ШКТ і, внаслідок цього, всмоктування. Важливою особливістю Венодіолу, що відрізняє його від інших веноактивних біофлавоноїдів, є мікронізація діосміну — спеціальна технологічна обробка, що значно зменшує частки активного інгредієнту та забезпечує високу швидкість його всмоктування у ШКТ. Профілактична концентрація продукту в крові визначається вже через 4 год після вживання.
Аскорбінова кислота (вітамін С), що входить до складу продукту, сприяє покращенню еластичності судин, нормалізації проникності капілярів, нормальному кровотворенню та підвищенню захисних сил організму.
Венодіол сприяє підвищенню тонусу вен, і, що надзвичайно важливо, прискоренню лімфатичного транспорту. Стосовно клітинних та молекулярних механізмів цього продукту, важлива його здатність сприяти пригніченню аутоагресивності лейкоцитів та макрофагів, а також блокуванню синтезу місцевих медіаторів запалення.
При систематичному застосуванні Венодіол сприяє зменшенню вираженності клінічних проявів хронічної венозної недостатності нижніх кінцівок органічної та функціональної природи.

Рекомендації з вживання

у якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біофлавоноїдів, вітаміну С з метою загального зміцнення організму, поліпшення імунітету, нормалізації венозного і лімфатичного кровообігу та зменшення відчуття важкості в нижніх кінцівках. Комплекс біологічно активних речовин, що входять до складу Венодіолу має загальнозміцнюючі, ангіопротекторні та лімфотонізуючі властивості: сприяє підвищенню тонусу та поліпшенню еластичності венозних судин, нормалізації проникності капілярів, прискоренню лімфатичного транспорту, пригніченню аутоагресивності лейкоцитів і макрофагів, а також блокуванню синтезу місцевих медіаторів запалення, нормальному кровотворенню та підвищенню захисних сил організму.
Вживати дорослим під час прийому їжі. Таблетки ковтати не розжовуючи, запивати 1 склянкою (200 мл) питної води.
Способи вживання:

  • по 1 таблетці 2 рази на добу протягом усього періоду вживання;
  • по 1 таблетці 2 рази на добу перші 2 тиж, надалі — по 2 таблетки 1 раз на добу.
  • Курс вживання — 2 міс, далі — 2 міс перерви. За потреби курс можна повторювати 2–3 рази на рік. Перед вживанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів дієтичної добавки; виразкова хвороба шлунка і дванадцятипалої кишки в стадії загострення.

Особливості застосування

не перевищувати рекомендовану добову дозу.
Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °C в оригінальній упаковці та недоступному для дітей місці.