Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

АЛФАВІТ® ДИТЯЧИЙ САДОК (ALFAVIT CHILDREN'S KINDERGARTEN) (320144) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
АЛФАВІТ<sup>&reg;</sup> ДИТЯЧИЙ САДОК (ALFAVIT CHILDREN'S KINDERGARTEN)

АЛФАВІТ ДИТЯЧИЙ САДОК інструкція із застосування

Характеристика

може бути використана додатково до різноманітного та збалансованого раціону харчування дітей від 3 до 7 років як додаткове джерело вітамінів, мікроелементів, магнію та бета-каротину з метою підтримки нормального функціонування імунної системи, адаптації до підвищених розумових, фізичних та емоційних навантажень.
Добова доза вітамінів та мінералів розділена на три таблетки, з урахуванням сумісності компонентів.
Властивості Алфавіт Дитячий садок підтверджено науковими дослідженнями складу.

Рекомендації з вживання

розжовувати по 1 таблетці кожного виду (№ 1, № 2, № 3) один раз на добу під час прийому їжі (за сніданком, обідом та вечерею). Інтервал між вживанням таблеток — 4–6 год. Якщо рекомендований графік вживання був порушений, допускається відновлення вживання з будь-якої з таблеток, у тому числі й пропущеної таблетки разом з черговою.
Термін курсу вживання — 4 тиж, у подальшому термін споживання узгоджується з лікарем. Не слід перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Особливості застосування

індивідуальна непереносимість компонентів продукту, гіперфункція щитоподібної залози. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

у сухому, захищеному від світла місці при температурі 4–25 °C.