Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Камавіт®-форте (Kamavit-forte) (319819) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Камавіт<sup>&reg;</sup>-форте (Kamavit-forte)

Камавіт -форте інструкція із застосування

Характеристика

Камавіт®-форте сприяє посиленню потенції та сексуального потягу, продукції тестостерону, поліпшенню кровопостачання статевих органів, підвищенню фізичної витривалості та покращенню репродуктивної функції. Камавіт®-форте допомагає при порушенні статевої та репродуктивної функції у чоловіків і жінок, відновлює сексуальне здоров’я загалом.
Якірці сланкі (Tribulus terrestris), сухий екстракт, містять сапоніни, флавоноїди, глікозиди та дубильні речовини. Основною діючою речовиною є фуростаноловий глікозид-протодіосцин, який сприяє продукції центральних лютеїнізуючого та фолікулостимулюючого гормонів, що здатні підвищувати рівень тестостерону, індукувати утворення жовтого тіла і стимулювати овуляцію. Якірці сланкі посилюють ерекцію та лібідо (у чоловіків та жінок) шляхом перетворення протодіосцину у дигідроепіандростерон, який є попередником тестостерону та дигідротестостерону.
Екстракт якірців викликає релаксацію (розслаблення) в кавернозній тканині за рахунок посилення виділення оксиду азоту ендотелієм судин пенісу, підвищує рівень інтракавернозного тиску, що сприяє покращенню еректильної функції. Активні речовини якірців позитивно впливають на сперматогенез: покращують морфологічні та кінетичні властивості еякуляту. Якірці сланкі нормалізують нейровегетативні та нейропсихічні прояви жінки із клімактеричним та посткастракційним синдромами шляхом нормалізації гормонального фону.
Гінкго білоба (Ginkgo biloba), сухий екстракт листя, за рахунок вмісту флавоноїдних глікозидів (гінкгозидів) і терпенів покращує кровообіг в інтимній ділянці, підтримує судинний тонус, нормалізує венозний відтік та проявляє спазмолітичний ефект на гладкі м’язи. Ці процеси важливі для сексуальної відповіді як у жінок, так і у чоловіків. У чоловіків екстракт гінкго білоба стимулює виділення оксиду азоту та накопичення цГМФ, що сприяє релаксації гладких м’язів судин пенісу, кавернозного тіла та збільшення кровотоку у статевий член. Аналогічні процеси відбуваються і в кліторі, що сприяє його ерекції.
Лимонник китайський (Schizandra chinensis), сухий екстракт ягід, основними активними речовинами якого є лігнани, які володіють адаптогенними та загальнотонізуючими властивостями. Лимонник китайський є афродизіаком, стимулятором для чоловічих і жіночих статевих органів, усуває проблему передчасної еякуляції, мимовільного сім’явиверження, збільшує кількість сперми та підвищує функцію яєчників. Екстракт лимонника китайського проявляє релаксаційний ефект на гладкі м’язи судин в печеристих тілах статевого члена, що зумовлено стимуляцією виділення ендотелієм оксиду азоту. Лігнан схізандрин зумовлює тонізуючу дію на ЦНС, підвищує працездатність, зменшує втому. Застосовується при порушеннях статевої функції на тлі неврастенії.

Рекомендації з вживання

Камавіт®-форте рекомендується як додаткове джерело сапонінів, флавоноїдів та їх глікозидів, терпенів і лігнанів з метою нормалізації функціонального стану статевої системи та покращення репродуктивної функції у чоловіків і жінок: при статевій дисфункції у чоловіків з метою посилення сексуального потягу, сили і тривалості ерекції; в комплексі заходів при певних формах безпліддя у чоловіків, яке пов’язане зі зниженням якості сперми (кількості, рухливості та життєздатності сперматозоїдів); у жінок для підвищення лібідо, стимуляції овуляції, при штучному клімаксі для зменшення вираженості вазомоторних проявів. Можна використовувати для нарощування та прискорення росту м’язової маси при заняттях спортом, підвищує силу та витривалість при тренуванні.
Спосіб застосування та рекомендована добова доза: вживати дорослим (чоловікам) по 1 капсулі 1–3 рази на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю питної води, тривалість застосування становить 3 міс; вживати дорослим (жінкам) при сприянні овуляції по 1 капсулі 2 рази на добу з 1-го по 12-й день менструального циклу. Курс можна повторювати до отримання позитивного терапевтичного ефекту (до настання вагітності); вживати дорослим (жінкам) при штучному клімаксі по 1 капсулі 2–3 рази на добу протягом 3 міс, а після покращення стану може вживатися по 1 капсулі на добу протягом 1–2 років (за призначенням лікаря). За необхідності курс споживання можна повторити. Перед використанням рекомендована консультація лікаря.

Протипоказання

період вагітності та годування грудьми, індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Особливості застосування

не перевищувати рекомендовану добову дозу. Камавіт®-форте не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С.