Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Менопейс (Menopace) (319512) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Менопейс (Menopace)

Менопейс інструкція із застосування

Характеристика

Менопейс — комбінований комплекс вітамінів, мінералів та флавоноїдів, дія якого зумовлена його компонентами. Менопейс містить речовини, що допомагають регулювати зміни ферментного й гормонального балансу. Менопейс сприяє підтримці організму необхідними вітамінами, мінералами та флавоноїдами в період менопаузи та клімаксу, незалежно від гормонозамісної терапії.
Підтримка гормонального та сексуального здоров’я. Під час менопаузи яєчники виробляють менше жіночих статевих гормонів, що може призвести до появи припливів, порушень сну, підвищеного потовиділення, емоційної лабільності, неспокою, прискореного серцебиття, остеопенії, перепадів тиску.
Менопейс містить дієтичні рівні ізофлавонів сої, що є природними аналогами жіночих гормонів естрогенів і здатні підтримати організм ззовні, коли власний синтез естрогенів зменшився. Також до складу Менопейс Оріджинал входить мінерал бор, що бере участь у метаболічних процесах, регулює метаболізм естрогенів, підтримує позитивний кальцієвий баланс. Менопейс містить: вітамін А (ретинол), вітамін В6, вітамін В3 вітамін В5, які беруть участь у синтезі гормонів, що підсилюють дію естрадіолу.
Формування колагену та краса шкіри. Естрогени чинять позитивний вплив на продукування колагену — речовини, що допомагає зберегти шкіру пружною. Після менопаузи рівень естрогену, а отже, продукування колагену може значно знижуватися. Менопейс містить вітамін С, який сприяє формуванню колагену для нормальної функції шкіри, хрящів, зубів, кісток і кровоносних судин. Також до складу Менопейс Оріджинал входить біотин, який забезпечує ріст волосся, нігтів та регенерацію шкіри.
Мінерали для здоров’я кісток. Здоров’я кісток є особливо важливим для жінок під час і після менопаузи. Менопейс забезпечує організм магнієм, цинком та вітаміном D3, які сприяють підтримці міцності кісток. Вітамін D3 також сприяє абсорбції та засвоєнню кальцію з їжі.
Вітаміни та мінерали для здоров’я серця і нервової системи. Підтримка продукування естрогенів сприяє нормальному функціонуванню серцево-судинної системи у жінок. Менопейс містить вітамін В1 (тіамін), вітамін В2 (рибофлавін), фолієву кислоту, вітаміни В12 і В6, які необхідні для функціонування нервової та серцево-судинної систем. Магній у комбінації з вітаміном В6 сприяють зміцненню нервової системи та насичують організм енергією.
Активний спосіб життя. Вітамін В12, біотин і мінерали мідь та залізо сприяють підтриманню активного ритму життя та заряджають організм силами та енергією.

Рекомендації з вживання

використовувати як дієтичну добавку для дорослих як додаткове джерело вітамінів, мікроелементів, фітоестрогенів шавлії, сої, зеленого чаю і льону, лігнанів, флавоноїдів і поліфенолів, що сприяють підтриманню оптимальних дієтологічних умов функціонування жіночого організму в період менопаузи та постменопаузи; для поліпшення регуляції гормональної активності організму при припливах, порушеннях сну, підвищеному потовиділенні, емоційної лабільності, неспокої, прискореному серцебитті, остеопенії, коливаннях АТ і для сприяння адаптації організму при проявах раннього клімаксу.
Менопейс Оріджинал
Спосіб вживання: вживати дорослим по 1 таблетці на добу після або під час їди, запиваючи склянкою води. Перед використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем. Не перевищувати вказану кількість для щоденного вживання.
Рекомендований термін вживання: 1 міс, надалі період вживання необхідно узгоджувати з лікарем.
Менопейс Плюс
Спосіб вживання: вживати по 1 таблетці Менопейс (червоний блістер) і 1 таблетці Ботанік Актив (зелений блістер) на добу після прийому їжі (запиваючи склянкою води). Таблетку не розжовувати і не вживати натщесерце. Продукт забезпечує надходження оптимальної кількості мікро- і макроелементів в організм, тому немає необхідності використовувати додаткові мультивітамінні комплекси в комбінації з Менопейс Плюс.
Рекомендований термін вживання: курс і термін вживання визначає лікар індивідуально. Лікар може підвищити дозу. Не перевищувати зазначену кількість для щоденного вживання.

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, зокрема сої та її похідних. Вживання під час вагітності та в період лактації не рекомендоване. При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів пацієнтам із епілепсією та захворюваннями щитоподібної залози вживання продукту не рекомендоване та можливе лише після обов’язкової консультації лікаря.

Особливості застосування

продукт не містить глютену, желатину, штучних барвників, консервантів, солі, дріжджів.
Не містить лікарських засобів та засобів замісної гормональної терапії.
Не тестовано на тваринах.
Підходить для вегетаріанців.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

Умови зберігання

Монопейс Оріджинал: при температурі не вище 25 °C в сухому місці.
Монопейс Плюс: в оригінальній упаковці при температурі 0–25 °C в сухому і захищеному від дії світла місці.