Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

АЛФАВІТ® КЛАСІК (ALFAVIT CLASSIC) (320756) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
АЛФАВІТ<sup>&reg;</sup> КЛАСІК (ALFAVIT CLASSIC)
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
60 шт.

АЛФАВІТ КЛАСІК інструкція із застосування

Характеристика

АлфаВіт Класік може бути рекомендований для дорослих та дітей віком старше 14 років як додаткове джерело вітамінів, макро- та мікроелементів, особливо під час дотримання дієт або при незбалансованому харчуванні. Має загальнозміцнювальні властивості. Добова доза вітамінів та мінералів розділена на 3 таблетки з урахуванням сумісності компонентів. Властивості АлфаВіт Класік підтверджено науковими дослідженнями складу.

Рекомендації з вживання

дорослим та дітям старше 14 років по 1 таблетці кожного виду (№1, №2, №3) 1 раз на добу під час споживання їжі (за сніданком, обідом та вечерею). Інтервал між прийомами таблеток від 4 до 6 год. Якщо рекомендований графік прийому був порушений, допускається відновлення прийому з будь-якої з таблеток, в тому числі і прийом пропущеної таблетки разом з черговою. Не слід перевищувати рекомендовану кількість таблеток для щоденного споживання.
Тривалість курсу вживання: 4 тижні, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Особливості застосування

індивідуальна непереносимість компонентів продукту, гіперфункція щитоподібної залози. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або попередження будь-яких хвороб, не повинен використовуватися як замінник різних дієт. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

у сухому, захищеному від світла місці при температурі 4–25 °C.