Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Шампунь Хігія з гребінцем (Shampoo Hygia with scallop) (310194) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Шампунь Хігія з гребінцем (Shampoo Hygia with scallop)
Ціна в місті Київ
від 130,01 до  302,15 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Хігія шампунь проти вошей та гнид шампунь 120 г, №1
Форма випуску
Шампунь
Вага
120 г
Виробник
Косметичні засоби
Сертифікат
1/2022 від 05.09.2022

Шампунь Хігія з гребінцем інструкція із застосування

Характеристика

Хігія — це шампунь інсектицидної дії для знищення вошей та гнид. Рекомендується для дорослих і дітей віком старше 3 років. Після обробки шампунем для механічного видалення паразитів використовуйте густий гребінець, що знаходиться всередині упаковки. Повторна обробка має бути зроблена через 7–10 днів, але не більше 2 разів протягом одного місяця.
Перметрин, діюча складова шампуню, не всмоктується в системний кровообіг.

Рекомендації по використанню

зверніть особливу увагу, що Хігія використовується винятково для зовнішнього застосування.
Характерним симптомом вошивості голови є свербіння шкіри голови та виявлення чорних екскрементів вошей на комірцях одягу або подушках.
У разі зараження когось із членів родини необхідно обстежитися всім членам сім’ї. Якщо воші знайдено у всіх членів родини, то обробку необхідно робити всім одночасно. Воші, як і інші комахи, здатні розвивати стійкість проти застосовуваних засобів. Недостатня обробка або обробка «про всяк випадок» підвищують ризик розвитку у вошей стійкості до перметрину.
Відсутність ефекту можна пояснити неправильним застосуванням, повторним зараженням чи стійкістю вошей до продукту. Тому дуже важливо дотримуватися рекомендацій щодо дозування.
Слід звернути увагу на те, що безпосередньо після обробки волосся можна побачити живих вошей. Однак це не означає, що вони виробили стійкість. Просто після обробки має пройти певний час, щоб воші загинули.
Для дорослих та дітей віком від 3 років: усі члени родини або оточення, де виявлено воші, повинні одночасно проходити обробку.
1. Помийте волосся звичайним шампунем. Радимо не користуватися бальзамом або комбінованими шампунем — бальзамовими продуктами. Не підходить також медичний шампунь із низьким рівнем рН. Після миття волосся необхідно трохи висушити рушником — воно має бути ледь зволоженим, але не мокрим.
2. Добре розбовтайте пляшку із шампунем Хігія перед використанням. Зробіть стежки у волоссі й розпочніть з одного боку голови. Продукт нанесіть на стежку і ретельно масажуйте. Повторюйте цю операцію доти, поки не обробите всю голову. Дуже важливо, щоб Хігія проникла в коріння волосся. Особливу увагу зверніть на місця за вухами і на потилиці. Окрім того, зробіть так, щоб продуктом було оброблено все волосся. Якщо волосся висохне, то необхідно зволожити його водою.
3. Зачекайте 10–15 хв, поки продукт почне діяти. Ретельно вимийте волосся водою, а потім висушіть чистим рушником так, щоб воно було вологим, але не мокрим.
4. За допомогою гребінця шляхом ретельного розчісування усуньте воші та гниди. Для цього розділіть волосся на чотири частини і кожну з них окремо розчешіть. Якщо у Вас довге волосся, то часу піде більше. Розпочніть з верхньої частини голови. Однією рукою підійміть кучер волосся завширшки 4–5 см. Гребінець покладіть якомога ближче до шкіри і різкими та рівномірними рухами розчісуйте волосся від коренів до кінця волосинок.
Після видалення вошей та гнид користуйтеся шпильками для закріплення кожного обеззараженого кучера волосся. Ретельно почистіть гребінець і потім розчісуйте вже наступну ділянку волосся. Гниди з гребінця можна усунути за допомогою паперової серветки, яку потім покладіть у поліетиленовий пакет, добре закрийте і викиньте, щоб запобігти повторного зараження. Після розчісування знову перевірте все волосся на наявність гнид і, за необхідності, ще раз застосуйте гребінець. Перевіряйте волосся щодня, щоб переконатися, що гнид вже немає.

Побічна дія

у поодиноких випадках може виникнути свербіж або висип на шкірі, тоді застосування шампуню слід припинити.

Особливості застосування

не перевищуйте зазначений час дії продукту (10–15 хв) і не використовуйте його частіше ніж через 7–10 днів.
Розчісувати волосся гребінцем необхідно щоденно протягом 2 тиж після обробки, щоб видалити щойно вилуплені воші. У цей час волосся можна мити так, як ви це зазвичай робите.
Тим, хто кілька разів поспіль виконує процедуру обробки шампунем, радимо користуватися гумовими рукавичками.
Уникайте потрапляння препарату в очі, в порожнину рота чи носа. У разі, якщо це сталося, необхідно негайно промити це місце водою.
У разі проковтування шампуню слід промити шлунок, викликати блювання та застосувати симптоматичні заходи.
Обробіть свою оселю та особисті речі!
Після використання шампуню Хігія важливою є обробка особистих речей та власної оселі, аби запобігти поширенню вошей. Воші здатні жити поза тілом людини не більше 1 дня, а гниди — 7–12 днів.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці у захищеному від світла місці при температурі до 25 °С.