Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за тіломЗасоби для тілаТопікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла (Topicrem ultra moisturizing emulsion for body)

Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла (Topicrem ultra moisturizing emulsion for body) (310134) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла (Topicrem ultra moisturizing emulsion for body)
Об'єм
500 мл
Виробник
Косметичні засоби

Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла інструкція із застосування

Характеристика

завдяки вмісту зволожувальних компонентів (сечовини та гліцерину) Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла глибоко та тривало зволожує шкіру, відновлює ліпідну мантію шкіри. Забезпечує тривалий захист, усуває відчуття стягнутості та дискомфорту протягом 24 год. Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла створена спеціально для догляду за сухою та/або зневодненою шкірою. Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла є незамінним помічником у догляді за ніжною шкірою дітей та немовлят. Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла не містить парабенів, не провокує появу комедонів. Має високий рівень безпеки. Гіпоалергенна.

Рекомендації по використанню

Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла використовують для догляду за сухою та чутливою шкірою у немовлят, дітей та дорослих.
Топікрем ультра зволожуюча емульсія для тіла наносити на очищену шкіру тіла легкими масажними рухами для досягнення більш інтенсивного зволоження.
Перед першим використанням необхідно повернути насос в напрямку стрілки та натиснути кілька разів до появи емульсії.

Умови зберігання

при температурі 6–25 °C. Термін придатності після відкриття флакона становить 12 міс.