Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
Косметичні засобиЗасоби по догляду за волоссям і нігтямиЗасоби для зміцнення та профілактики випадіння волоссяШампуніШАМПУНЬ РОСЛИННИЙ "ЛАВІНАЛ" ("LAVINAL") ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБУ ПРОТИ ВОШЕЙ (Floral SHAMPOO "LAVINAL" hair care after using anti-lice remedies)

ШАМПУНЬ РОСЛИННИЙ "ЛАВІНАЛ" ("LAVINAL") ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБУ ПРОТИ ВОШЕЙ (Floral SHAMPOO "LAVINAL" hair care after using anti-lice remedies) (308611) - інструкція із застосування Косметичні засоби

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ШАМПУНЬ РОСЛИННИЙ "ЛАВІНАЛ" ("LAVINAL") ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВОЛОССЯМ ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБУ ПРОТИ ВОШЕЙ (Floral SHAMPOO "LAVINAL" hair care after using anti-lice remedies)
Форма випуску
Шампунь
Об'єм
100 мл
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"
Косметичні засоби

ШАМПУНЬ РОСЛИННИЙ "ЛАВІНАЛ" інструкція із застосування

Характеристика

Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL) рекомендується використовувати для догляду за волоссям та шкірою голови після застосування протипедикульозних засобів. Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL) значно полегшує вичісування гнид, прискорює загоєння подряпин, відновлює волосся. Застосування протипедикульозних засобів дозволяє знищити самих паразитів, але гниди залишаються приклеєними до волосся. Видалення усіх гнид є показником того, що протипедикульозні заходи проведено якісно, а паразити знищені. Саме для цього розроблений Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL). Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL) наносять відразу ж після використання протипедикульозних засобів. Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL) відклеює гниди від волосся, що значно полегшуючи вичісування вошей та гнид. Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL) рекомендується використовувати щодня протягом 1-2 тижнів. Ефірні масла іланг-ілангу та розмарину зменшують біль, забезпечують швидке загоєння мікрорани від укусів та розчухувань, відновлюють пошкоджений кератиновий шар та зміцнюють волосся.
Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL) не містить інсектицидів, штучних барвників та ароматизаторів. Підходить для щоденного використання у дорослих та дітей віком від 3 років.

Застосування ШАМПУНЬ РОСЛИННИЙ "ЛАВІНАЛ"

Шампунь рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL) наносять на зволожене волосся. Необхідно почекати кілька хвилин, змити шампунь, потім ретельно вичесати вологе волосся спеціальним густим гребінцем від вошей та гнид.

Протипоказання

підвищена чутливість компонентів Шампуню рослинний Лавінал (Floral shampoo LAVINAL).