Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

ОСТЕОКЕА (OSTEOCARE) (281785) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
ОСТЕОКЕА (OSTEOCARE)

ОСТЕОКЕА інструкція із застосування

Характеристика

Остеокеа — комбінація кальцію та його синергістів (магнію, вітаміну D3, цинку), що забезпечує високу ефективність профілактики захворювань, зумовлених нестачею кальцію в організмі.
Кальцій бере участь у формуванні кісткової тканини, мінералізації зубів, згортанні крові, у регуляції процесів нервової провідності та м’язових скорочень, у підтримці стабільної серцевої діяльності. Знижує ризик розвитку остеопорозу. Кальцію карбонат є сіллю з найбільшим вмістом елементарного кальцію.
Вітамін D3 допомагає максимальному засвоєнню кальцію, регулює обмін кальцію та фосфору в організмі, а також процеси побудови структури кісток, зубів, необхідний для розвитку опорно-рухового апарату. Вітамін D3 в комбінації з кальцієм знижує швидкість кісткових втрат, підвищує щільність кісткової тканини, значно підсилює ефект від прийому кальцію.
Магній сприяє абсорбції та обміну кальцію, допомагає в регуляції його метаболізму, зменшує виділення кальцію з сечею. Магній пригнічує утворення каменів у нирках, а також запобігає появі дисфункції ШКТ (запори, метеоризм), які можуть виникати при прийомі кальцію.
Цинк покращує засвоєння кальцію. Поєднання цинку і вітаміну D3 синергічно підсилює кісткову мінералізацію шляхом стимуляції синтезу ДНК в остеоцитах. Цинк безпосередньо пов’язаний із синтезом колагену і кісткової тканини.
Рекомендується вживання при підвищеній потребі в кальцію у період інтенсивного росту дітей віком від 12 років, під час вагітності, в період годування грудьми, в період менопаузи та постменопаузи, при профілактиці переломів (особливо шийки стегна) в раціоні осіб літнього віку, при профілактиці остеопорозу різного генезу та його ускладнень (переломів тощо), при профілактиці захворювань зубів та пародонта.
Дефіцит кальцію та вітаміну D3, пов’язаний із порушенням харчування та/або неповноцінною дієтою, коли надходження кальцію та вітаміну D3 з їжею є недостатнім.
Перед застосуванням необхідна консультація лікаря.

Рекомендації з вживання

дорослі та діти віком старше 12 років приймають 2 таблетки 1 раз на добу або 1 таблетку 2 рази на добу. Для кращого засвоєння таблетки слід приймати з їжею або після їди, запивати склянкою води або холодного напою. Таблетки слід ковтати цілими, не розжовуючи.
Рекомендований термін вживання: від 1 до 3 міс, у подальшому термін вживання узгоджується з лікарем.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів.

Умови зберігання

зберігати за температури не вище 25 °С.