Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Пропес® (Propesum) (268217) - інструкція із застосування ATC-класифікація

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
Пропес<sup>&reg;</sup> (Propesum)
Ціна в місті Київ
від 6108,63 до  9623,70 грн
За рецептом
Інструкція із застосування Пропес® розчин для ін'єкцій ампула 2 мл, №10
Форма випуску
Розчин для ін'єкцій
Кількість штук в упаковці
10 шт.
Виробник
ATC-група
Сертифікат
UA/3647/01/01 від 06.04.2020

Пропес інструкція із застосування

Фармакологічні властивості

фармакодинаміка. Пропес® має протипухлинну дію. Препарат виявляє виражені антитоксичні ефекти, покращує функції печінки, пригнічує розвиток пухлинних процесів, сприяє регресії пухлин шляхом їх резорбції. Препарат стимулює функціональну активність мононуклеарних фагоцитів та клітин — природних кілерів, тобто активує неспецифічні імунні реакції організму. Пригнічує продукування прозапальних цитокінів при алергічних захворюваннях.

Показання Пропес

у комплексній терапії злоякісних новоутворень (рак легенів, рак нирок, рак печінки, рак стравоходу, рак прямої кишки, рак дванадцятипалої кишки, рак тонкого та товстого кишечнику, саркома м’яких тканин та кісток, меланома), а також показаний для лікування захворювань, пов’язаних із порушеннями імунологічного статусу.

Застосування Пропес

препарат вводити дорослим в/м. У разі хірургічного лікування злоякісних новоутворень хворим призначати по 2 мл 2 рази на добу протягом 5 діб до операції та по 2 мл 1 раз на добу протягом 10 діб після операції. При консервативному лікуванні препарат застосовувати у двох дозових режимах (I, II):
I — по 2 мл 1 раз на добу протягом 10 діб на тлі комбінованої хіміотерапії та при повторних курсах останньої;
II — при тривалому радикальному опроміненні хворих із системними пухлинними захворюваннями або при паліативному опроміненні метастазів у кістках — призначати ідентично з режимом при хірургічному лікуванні, при цьому препарат можна призначати до 20 мл/добу протягом 3 днів.
У разі лікування захворювань, пов’язаних із порушеннями імунологічного статусу, препарат призначати по 2 мл 1 раз на добу протягом 10 діб, або по 2 мл через день протягом 20 діб.
Діти. Досвід застосування у дітей відсутній, тому препарат не слід застосовувати в педіатричній практиці.

Протипоказання

підвищена індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів препарату.

Побічна дія

при застосуванні у медичній практиці на даний час випадків побічної дії не виявлено, однак можлива індивідуальна непереносимість препарату. В осіб із підвищеною гіперчутливістю можливі алергічні реакції.

Особливості застосування

у осіб з обтяженим алергічним анамнезом застосовувати з обережністю.
Цей препарат містить менше 1 ммоль (23 мг)/дозу натрію, тобто практично вільний від натрію.
Застосування в період вагітності або годування грудьми. У зв’язку з відсутністю досліджень токсичного впливу на репродуктивну функцію у людей Пропес® протипоказано застосовувати у жінок у період вагітності або годування грудьми.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні транспортними засобами або роботі з іншими механізмами. Клінічні випробування не виявили впливу Пропесу® на здатність керувати транспортними засобами чи працювати з іншими механізмами.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

будь-якої взаємодії не спостерігалося.
Несумісність. Не змішувати в одному шприці з іншими лікарськими засобами.

Передозування

випадки передозування препарату не спостерігалися.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі 2–8 °С у недоступному для дітей місці. Не заморожувати!