Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)
СТЕРИЛЛІУМ® ГЕЛЬ (STERILLIUM GEL)

СТЕРИЛЛІУМ® ГЕЛЬ (STERILLIUM GEL) (260708) - інструкція із застосування СТЕРИЛЛІУМ<sup>®</sup> ГЕЛЬ (STERILLIUM GEL)

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
СТЕРИЛЛІУМ<sup>®</sup> ГЕЛЬ (STERILLIUM GEL)

СТЕРИЛЛІУМ ® ГЕЛЬ інструкція із застосування

Лікарська форма

Гель.

Безбарвний або злегка жовтуватий прозорий гель із запахом спирту, густина — 0,823–0,829 г/см3, в'язкість — 4500–8000 мПа·с, коефіцієнт заломлення — 1,365–1,371.

Фармакотерапевтична група

Антисептичні та дезінфекційні засоби.
Код АТС D 08 АХ.

Засіб чинить бактерицидну, у т.ч. щодо Staphylococcus aureus, Enteroccocus faecium, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae, MRSA (атестований відповідно до Європейських стандартів EN 13727, EN 12054, EN 1040), туберкулоцидну, у т.ч. щодо M. Terrae, віруліцидну, у т.ч. щодо вірусів гепатиту В та С, ВІЛ, герпесу типів 1 та 2, вакцинія-, рота-, адено-, поліо-, норо-, поліома-, коронавірусу 229Е, SARS-CoV-асоційованих коронавірусів, вірусів грипу А та пташиного грипу А (атестований відповідно до Європейського стандарту EN 14476), фунгіцидну дію, у т.ч. щодо Candida albicans, Aspergillus niger (атестований відповідно до Європейського стандарту EN 1275).

Стерилліум® гель має такі властивості:


Стадія 5: Колоподібне розтирання правого великого пальця у закритій долоні лівої руки, і навпаки Стадія 6: Колоподібне втирання вперед та назад зімкнутих кінчиків пальців правої руки та лівої долоні, і навпаки

Антисептичний засіб відбирають за допомогою дозатора у заглиблення долоней сухих рук. За наведеною схемою антисептик енергійно втирають у шкіру рук до кистьових суглобів. На кожній стадії рух повторюють 5 разів. Після закінчення шостої стадії окремі стадії повторюють до закінчення часу експозиції. У разі необхідності повторити втирання з новою порцією антисептичного засобу. Слідкувати за тим, щоб протягом усього часу втирання руки залишалися вологими від засобу.

Гігієнічна антисептика шкіри рук для профілактики захворювань, що викликаються встановленими збудниками:

Передозування

Не встановлено.

Термін придатності

2 роки 6 місяців.

Умови зберігання

Легкозаймистий. Слід дотримуватися правил техніки безпеки під час роботи зі спиртовмісними засобами. Зберігати при температурі не вище 25°С у недоступних для дітей місцях!

Упаковка

Флакони по 100 мл, 475 мл, флакони по 475 мл з дозатором, флакони по 975 мл.

Категорія відпуску

Без рецепта.