Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Лаціум (Lacium) (319670) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
Лаціум (Lacium)
Форма випуску
Порошок
Кількість штук в упаковці
14 шт.
Виробник
Универсальное агентство "Про-фарма"

Лаціум інструкція із застосування

Характеристика

Лаціум є джерелом пробіотичних бактерій. Рекомендований з метою корекції та запобігання негативним наслідкам лікування антибіотиками та іншими лікарськими засобами: запобігання розвитку дисбактеріозів різної етіології, в тому числі з пригніченням імунної системи; поліпшення функціонального стану при синдромі подразненого кишечнику, псевдомембранозному коліті та захворюваннях, зумовлених Clostгidium difficile, захворюваннях шлунка і дванадцятипалої кишки, асоційованих із Helicobacter pylori, корекції порушень мікрофлори ШКТ, які виникають у разі проживання в несприятливих екологічних умовах, під час подорожей, при порушенні дієти .
Не є лікарським засобом.

Рекомендації з вживання

дорослим та дітям віком від 12 років і старше — по 1 саше 2 рази на добу (вранці та ввечері); дітям віком від 3 до 12 років — по 1 саше 1 раз на добу. Вміст 1 саше слід розчинити у 100 мл кип’яченої питної води, молока, йогурту або фруктового соку кімнатної температури, залишити на 10 хв, ретельно перемішати і випити.
Вживати за 20–30 хв до прийому їжі. Для максимальної ефективності інтервал між прийомом Лаціум та антибіотиків має становити 2 год.
Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
Тривалість застосування встановлюється лікарем індивідуально. У разі необхідності прийом повторити.
Не перевищувати рекомендованої добової дози.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до будь-якого компонента.

Умови зберігання

при температурі 4–25 °С у сухому, захищеному від світла місці.