Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Субалін (Subalin) (260244) - інструкція із застосування Дієтичні добавки

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Діагнози
Субалін (Subalin)

Субалін інструкція із застосування

Характеристика

живі бактерії Bacillus subtilis виявляють високу антагоністичну активність відносно патогенних та умовно-патогенних мікроорганізмів (стафілококів, ентеробактерій, дріжджоподібних грибів роду Candida} та сприяють нормалізації якісного й кількісного складу кишкової мікрофлори (біфідобактерій, лактобацил, кишкової палички), а також характеризуються антивірусною активністю внаслідок синтезу α2-інтерферону.
Субалін/Субалін Форте сприяє нормалізації мікрофлори кишечнику, попередженню та корекції дисбіозу, зниженню рівня ендогенної інтоксикації, підвищує опірність організму до вірусних інфекцій.
За рахунок стійкості до кислого середовища шлунка спори в незміненому вигляді проникають у кишечник, де перетворюються на вегетативні клітини.
Субалін/Субалін Форте стійкий до дії протимікробних препаратів, що робить можливим його вживання з першого дня антибіотикотерапії.
Субалін рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування, що є джерелом активної культури Bacillus subtilis, для дорослих та дітей від народження з метою нормалізації мікрофлори кишечнику та поліпшення його функціонального стану в ситуаціях, пов’язаних із підвищенням ризику кишкових порушень, у тому числі при зміні раціону харчування, переїзді, подорожах; для покращення травлення, підвищення імунітету й загальної опірності організму до інфекцій дихальних шляхів і ШКТ; запобігання дисбіозу та антибіотикасоційованої діареї під час прийому антибіотиків.
Субалін-Форте рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування, що є джерелом активної культури Bacillus subtilis, для дорослих і дітей віком від 12 років з метою нормалізації мікрофлори кишечнику та поліпшення його функціонального стану в ситуаціях, пов’язаних із підвищенням ризику кишкових порушень, у тому числі при зміні раціону харчування, переїзді, подорожах; покращення травлення; підвищення імунітету й загальної опірності організму до інфекцій дихальних шляхів і ШКТ; запобігання дисбіозу та антибіотикасоційованої діареї під час прийому антибіотиків.

Рекомендації з вживання

Субалін, саше: вживати внутрішньо у формі розчину за 30–40 хв до їди.
Дітям з народження: по 1 саше 2 рази на добу.
Дорослим: по 2 саше 2–3 рази на добу. Дорослим доцільно вживати Субалін-Форте, що містить 2·109 живих мікробних клітин Bacillus subtilis.
Спосіб розчинення. Вміст саше розчинити в 50–100 мл охолодженої до кімнатної температури кип’яченої води. Добавку розчиняти протягом 1–2 хв до утворення суспензії. Не розбавляти гарячою рідиною! Неприпустиме зберігання після розчинення.
Рекомендований курс — 20 днів.
Субалін, флакон: вживати внутрішньо у вигляді розчину за 30–40 хв до їди.
Дітям з народження: по 1 флакону 2 рази на добу.
Дорослим: по 2 флакони 2–3 рази на добу.
Дорослим доцільно вживати Субалін-Форте, що містить 2·109 живих мікробних клітин Bacillus subtilis.
Спосіб розчинення. Для розчинення слід використовувати кип’ячену воду кімнатної температури (20–25 °С). Добавку розчиняти протягом 1–2 хв до утворення гомогенного розчину. Отриманий розчин випити і запити невеликою кількістю води за 30–40 хв до їди. Не розбавляти гарячою рідиною! Неприпустиме зберігання після розчинення.
Рекомендований курс — 20 днів.
Субалін-Форте: вживати внутрішньо дорослим та дітям від 12 років по 1 капсулі 2 рази на добу за 30–40 хв до їди.
Рекомендований курс — 20 днів.

Особливості застосування

не вживати при індивідуальній чутливості до компонентів добавки.
Не перевищувати зазначену рекомендовану дозу для щоденного споживання.
Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Перед вживанням добавки слід проконсультуватися з лікарем. Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці виробника в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.