Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Бронхіальний бальзам Белл'с (Bronchial balsam bell's) (271170) - інструкція із застосування ATC-класифікація

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
  • Діагнози
Бронхіальний бальзам Белл'с (Bronchial balsam bell's)

Бронхіальний бальзам Белл'с інструкція із застосування

Фармакологічні властивості

Бронхіальний Бальзам Белл’с — комбінований препарат рослинного походження, який використовується при простудних захворюваннях дихальних шляхів. Препарат Бронхіальний Бальзам Белл’с чинить муколітичну, бронхолітичну, відхаркувальну, протизапальну, заспокійливу і потогінну дію.
Ментол чинить спазмолітичну, антисептичну, місцевоанестезуючу дію, сприяє очищенню дихальних шляхів від слизу. Анісова олія має відхаркувальну властивість, спазмолітичну і антибактеріальним ефектом. Настоянка перцю проявляє відволікаючий ефект.

Показання Бронхіальний бальзам Белл'с

симптоматичне лікування інфекційно-запальних захворювань дихальних шляхів, що супроводжуються болем у горлі, кашлем, нежиттю і запаленням слизових оболонок.

Застосування Бронхіальний бальзам Белл'с

дорослим та дітям віком старше 12 років — по 2 чайні ложки (10 мл) щогодини або по 3 чайні ложки (15 мл) кожні 2-3 год.
Дітям у віці 6-12 років — по 1 чайній ложці (5 мл) щогодини або по 2 чайні ложки (10 мл) кожні 2-3 год.
Дітям у віці 3-6 років — по 1 чайній ложці (5 мл) кожні 2 ч.
Перед застосуванням флакон струснути.
Не застосовувати більше 6 доз протягом доби. Курс лікування становить 14 днів. Пацієнтам похилого віку препарат призначають в таких же дозах, що і для дорослих.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів препарату.

Побічна дія

у осіб з підвищеною чутливістю до компонентів препарату можливі шлунково-кишкові розлади, реакції гіперчутливості, включаючи висип на шкірі, свербіж.

Особливості застосування

з обережністю застосовувати хворим на цукровий діабет, так як препарат містить сахарозу, глюкозу. Не застосовувати у пацієнтів з непереносимістю фруктози, глюкози-сахарози, сахарози-ізомальтози.
Застосування в період вагітності та годування груддю. Препарат можна застосовувати в період вагітності та годування груддю після оцінки лікарем співвідношення користь/ризик.
Діти. Протипоказаний дітям віком до 3 років.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні транспортними засобами або іншими механізмами. Препарат не проявляє снодійного ефекту, не впливає на здатність керувати транспортними засобами або працювати зі складними механізмами.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

не описані.

Передозування

не описані.

Умови зберігання

при температурі не вище 25 °C.