Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Глід таблетки 0,5 г, №40 Лікарський препарат

  • Інструкція
  • Про препарат
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
Глід
Інструкція із застосування Глід таблетки 0,5 г, №40

Глід інструкція із застосування

Показання до застосування

Посилює кровопостачання у коронарних судинах серця та у судинах мозку, підвищує чутливість міокарда до серцевих глікозидів, трохи підсилює скорочення серцевого м’яза, надає заспокійливу дію, нормалізує артеріальний тиск. Показаннями до застосування глоду є: функціональні розлади серцевої діяльності; комплексне лікування аритмії, тахікардії; глід використовується для лікування атеросклерозу і різного роду захворювань серцево-судинної системи, особливо в осіб похилого віку; зміцнення імунітету; гіпертонічна хвороба;
період клімаксу і постклімактеричний період; тим, хто займається підвищеним розумовим або фізичним навантаженням; перевтоми, нервові стреси.

Склад

На 1 таблетку 500 мг: квітки та плоди глоду — 300,0 мг, допоміжні речовини.

На 1 капсулу 400 мг: квітки та плоди глоду — 300,0 мг, допоміжні речовини.

Опис діючих речовин

Глід – рослина, яку застосовують в офіцінальній і народній медицині України та інших країн світу. Плоди містять органічні кислоти, вуглеводи, сорбіт, пектинові речовини, аскорбінову кислоту, бета-каротин, вітамін К, фенольні сполуки, антоціани, лейкоантоціани, катехіни, фенолкислоти, кумарини, стерини, тритерпенові кислоти (урсолову, олеанолову).

Біологічно активні речовини глоду посилюють кровопостачання в коронарних судинах серця і в судинах мозку, підвищують чутливість міокарда до серцевих глікозидів, злегка посилюють скорочення серцевого м’яза та зменшують її збудливість, мають заспокійливу дію, нормалізують артеріальний тиск. Рекомендується для профілактики функціональних розладів серцево-судинної системи і нормалізації артеріального тиску.

Спосіб застосування

Дорослим по 1 таблетці/капсулі три рази на день після вживання їжі.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, жінкам в період лактації.

Форма випуску

Таблетки по 500 мг № 40 і № 80, капсули по 400 мг № 30.

Термін придатності

24 місяці.