Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Ангін-Хеель С (Angin-Heel® S) (270876) - інструкція із застосування ATC-класифікація

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
  • Діагнози
Ангін-Хеель С (Angin-Heel<sup>&reg;</sup> S)
Ціна в місті Київ
від 227,26 до  380,03 грн
Без рецепта
Інструкція із застосування Ангін-Хеель С таблетки контейнер, №50
Форма випуску
Таблетки
Кількість штук в упаковці
50 шт.
Виробник
Heel
Сертифікат
UA/5900/01/01 від 13.05.2017

Ангін-Хеель С інструкція із застосування

Фармакологічні властивості

препарат має протизапальну, антисептичну, дезінтоксикаційну дію, які базуються на активації захисних сил організму і нормалізації порушених функцій за рахунок речовин рослинного, мінерального та тваринного походження, що входять до складу препарату.

Показання Ангін-Хеель С

у складі комплексної терапії ангіни різної етіології. Загострення хронічного тонзиліту. Тонзилогенна інтоксикація та ускладнення, що виникли внаслідок хронічного тонзиліту (у тому числі ревматичний міокардит та поліартрит, нефрит).

Застосування Ангін-Хеель С

разова доза: дорослим і дітям віком від 6 років — 1 таблетка в рот (до повного розсмоктування). Дітям віком до 6 років: 1 таблетку розтерти у порошок і, ретельно перемішуючи, розчинити у 20 мл (4 чайні ложки) кип’яченої води кімнатної температури. Також приймати разову вікову дозу: дітям віком від 1 до 3 років — 2 чайні ложки, віком від 3 до 6 років — 3 чайні ложки (залишки р-ну зберігати в захищеному від світла місці при кімнатній температурі не більше 1 доби).
Приймати 3 рази на добу за 15–20 хв до або через 1 год після їди. У разі гострого початку захворювання приймати разову вікову дозу кожні 15 хв протягом перших 2 год. Далі перейти на прийом 3 рази на добу.
Курс лікування — 1–3 тиж.
Після одужання рекомендується продовжити прийом препарату 2 рази на добу ще протягом 3–5 днів з метою профілактики ускладнень.
Діти. Препарат рекомендований для застосування дітям віком від 1 року.

Протипоказання

підвищена чутливість до будь-якого компонента препарату, до рослин родини айстрових (складноцвітних).

Побічна дія

алергічні реакції або підвищене слиновиділення можуть спостерігатися за рахунок гомеопатичної діючої речовини Hydrargyrum bicyanatum (ртуть). У таких випадках необхідно припинити застосування препарату та проконсультуватися з лікарем.
У поодиноких випадках в осіб із гіперчутливістю до рослин родини айстрових (наприклад Arnica) або до інших компонентів препарату можуть спостерігатися алергічні реакції, включаючи шкірні висипання, свербіж.

Особливості застосування

препарат містить лактозу, тому пацієнтам з рідкісними спадковими формами непереносимості галактози, недостатністю лактази або синдромом глюкозо-галактозної мальабсорбції не слід застосовувати препарат.
У разі збереження симптомів або погіршення стану необхідно проконсультуватися з лікарем.
Застосування у період вагітності або годування грудьми. Відсутні клінічні дані щодо застосування препарату у період вагітності або годування грудьми.
Питання щодо доцільності застосування препарату вагітним та жінкам, які годують грудьми, лікар вирішує індивідуально.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні транспортними засобами або іншими механізмами. Випадки впливу невідомі.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

випадки взаємодії невідомі. За призначенням лікаря препарат можна комбінувати з іншими лікарськими засобами та методами лікування.

Передозування

не відзначалося.

Умови зберігання

в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С в недоступному для дітей місці.