Все аптеки Украины
Киев (адрес не указан)

Кіндінорм H (Kindinorm H) (263069) - інструкція із застосування ATC-класифікація

  • Інструкція
  • Ціни
  • Карта
  • Аналоги
  • Діагнози
Кіндінорм H (Kindinorm H)

Кіндінорм H інструкція із застосування

Фармакологічні властивості

фармакодинаміка: гомеопатичний комбінований лікарський засіб усуває поведінкові і когнітивні розлади у дітей та дорослих.
Активні інгредієнти препарату ефективно послаблюють типові симптоми, такі як порушення концентрації уваги, підвищена збудливість, непосидючість, труднощі у навчанні, розлади сну і стани загальної слабкості. Також препарат чинить заспокійливу і стабілізувальну дію на психічний стан пацієнта.

Показання Кіндінорм H

поведінкові розлади у дітей та дорослих, що супроводжуються порушенням концентрації уваги, підвищеною збудливістю, непосидючістю, труднощами в навчанні, розладами сну або загальною слабкістю.

Застосування Кіндінорм H

діти віком від 1 до 5 років: по 2 гранули 1‒3 рази на добу.
Діти віком від 6 до 11 років: по 3 гранули 1‒3 рази на добу.
Дорослі та діти віком від 12 років: по 5 гранул 1–3 рази на добу.
Частоту прийому можна зменшити після настання поліпшення.
Гранули приймати за півгодини до або через півгодини після їди, даючи їм повільно розчинитися в роті. Дітям віком до 3 років для зручності застосування гранули можна розчиняти в невеликій кількості води (наприклад у чайній ложці).
Курс лікування визначає лікар індивідуально; зазвичай він становить 8 тиж.
За відсутності поліпшення після 8 тиж лікування препаратом або при погіршенні стану слід проконсультуватися з лікарем.

Протипоказання

підвищена чутливість до компонентів препарату.

Побічна дія

можливі алергічні реакції. При виникненні будь-яких небажаних реакцій необхідно припинити застосування препарату та звернутися до лікаря.

Особливості застосування

при застосуванні гомеопатичних лікарських засобів можливе тимчасове первинне погіршення. У цьому разі пацієнту потрібно припинити прийом препарату і проконсультуватися з лікарем.
Препарат містить сахарозу. Пацієнтам із рідкісними спадковими формами непереносимості фруктози, синдромом глюкозо-галактозної мальабсорбції чи недостатністю сахарази-ізомальтази не слід застосовувати препарат.
Застосування у період вагітності або годування груддю. Кіндінорм Н у період вагітності або годування груддю можна застосовувати лише після ретельної оцінки лікарем співвідношення користь для матері/ризик для плода (дитини).
Діти. Не застосовувати препарат дітям віком до 1 року у зв’язку з недостатністю даних щодо безпеки та ефективності. Перш ніж розпочати прийом препарату Кіндінорм Н дітям віком від 1 до 6 років, рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні транспортними засобами чи роботі з іншими механізмами. Не впливає.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами

невідома. Застосування цього гомеопатичного лікарського засобу не виключає застосування інших лікарських засобів.

Передозування

не встановлено. Можливе підвищення частоти виникнення побічних реакцій.

Умови зберігання

не потребує спеціальних умов зберігання. Зберігати у недоступному для дітей місці.